Vi reserverar oss för eventuella prisändringar till följd av höjda råvarupriser, momsjusteringar, förändrade valutakurser och andra statliga ingripanden över vilka Yves Rocher inte råder. Moms ingår i alla priser.
Svensk upphovsrättslag gäller. Material från denna hemsida får inte kopieras, modifieras, återutges eller distribueras utan skriftligt godkännande från Yves Rocher Suède AB.
Skulle produkterna av någon anledning inte motsvara dina förväntningar kan du enkelt returnera ditt paket inom 14 dagar efter det att du hämtat ut ditt paket. Bifoga kundservicedelen på din faktura och skriv om du vill byta varan eller få pengarna tillbaka.

Väljer du att få pengarna tillbaka betalar vi varans kostnad samt expeditionsavgiften och frakten som vi debiterat dig. Om du beställt fler varor än en och inte returnerar alla betalar vi dock inte tillbaka expeditionsavgiften eller frakten. Detta beror på att expeditionsavgiften och frakten i de flesta fall är densamma oberoende av hur många varor du köpt.

Vid byte eller retur står du själv för returfrakt och transportrisk. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. Skicka varan som vanligt paket eller brev, inte som postförskott eller efterkrav. Observera att du inte kan byta våra produkter inköpta på internet i någon av våra butiker, eller tvärtom.
Ibland så byter en produkt förpackning eller till en bättre formula innan kampanjen skickats ut till dig. Då ersätter vi den gamla produkten med den nya. Ibland blir även våra gåvor och premier mer populära än vad vi förväntat oss, vilket kan innebära att de tar slut. Vi skickar då en likvärdig eller bättre gåva/premie.
Vi vill gärna få chansen att rätta till våra misstag! Har det blivit fel i din beställning, har något gått sönder eller har du råkat ut för något annat som du inte är nöjd med - hör genast av dig till vår kundservice så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Skicka ett meddelande via e-post till kundservice@yves-rocher.se, ring eller skriv. Om du skriver till oss; använd då kundservicedelen från den gällande fakturan.
Konsumentköplagen / ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Varan skall reklameras så snart som du som konsument fått kännedom om felet. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer. Du hittar deras hemsida här: www.arn.se
Normalt levererar vi ditt paket inom 2-5 vardagar. Skulle efterfrågan på någon produkt bli mycket större än förväntad, får vi vänta in nytillverkade produkter från våra fabriker. Vi avvaktar då med att skicka paketet tills alla varor är inkomna. Vid kraftigt försenad leverans har du rätt att häva köpet. Om du betalt i förskott och vill häva köpet på grund av försenad leverans, betalas pengarna normalt tillbaka till dig inom 30 dagar.
Yves Rocher står för eventuella fraktskador mellan vårt lager och ditt närmaste utlämningsställe. Är paketet skadat vid ankomsten, ber vi dig anmäla detta direkt på plats. Då tar Posten/Privpak tillbaka paketet och vi skickar ett nytt till dig. Vid retur av varor till oss får du själv stå för frakt och transportrisk.
Vid adressändring eller andra ändringar, vänligen meddela oss via e-post eller telefon, så att ändringarna också uppdateras på ditt kundnummer. Det gör det lättare för oss att ge dig god service.
Skulle du ej hämta ut ditt paket kommer vi att debitera dig kostnader för frakt, returfrakt och hantering, för närvarande 100:-
Vi levererar inte till adresser utanför Sverige utan hänvisar till våra kontor utomlands. Gå gärna in på yves-rocher.com eller ring vår kundservice, så talar vi om i vilka länder vi finns.
Produkterna levereras mot faktura och du har alltid minst 30 dagars kostnadsfri kredit. Beställningar som överstiger 500:- skickas endast mot kortbetalning. Vi förbehåller oss rätten att leverera mot postförskott i följande fall: till boxadresser, tillfälliga adresser, kunder med betalningsanmärkningar och liknande. Vid försenad betalning debiteras påminnelseavgift och ränta enligt gällande lag. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet obetalda fakturor.
Om beställningen understiger 250:- tillkommer en fraktkostnad på 39:- Beställningar under 99:- efter avdrag för ev. rabatt, expedieras inte. Leverans till dörren kan endast ske om kunden eller någon i hushållet kan ta emot paketet. Om paketet ej kan levereras vid angiven tid får kunden själv hämta paketet hos ombud.
Varje erbjudande är unikt och kan inte kombineras med något annat erbjudande. Observera att varje order levereras separat. De köpvillkor som eventuellt nämns i samband med respektive erbjudande gäller före de villkor som anges här. Erbjudanden gäller t.o.m. angivet datum eller så långt lagret räcker.
Yves Rochers erbjudanden gäller endast personer som fyllt 16 år. Är du mellan 16 och 18 år måste vi ha målsmans underskrift på din beställning. För att beställa via internet ska du ha fyllt 18 år.
Smärre nyansskillnader kan förekomma mellan de färgprover som visas på skärmen/i våra tryckta material och de produkter som levereras till dig.
Tryckfelsnisse kan ibland vara i farten. Vi reserverar oss därför för eventuella tryckfel i våra erbjudanden.
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hämta ditt paket, väljer Yves Rocher det utlämningsställe som ligger närmast din bostad. Utlämningsstället kan vara Posten eller butiker och bensinstationer som har öppet sena kvällar och helger.
Som kund hos Yves Rocher har du möjlighet att få erbjudanden från andra samarbetspartners via post, sms och e-post. Om du inte vill att dina uppgifter ska användas av andra företag eller om du vill ha ett utdrag vilka personuppgifter vi har lagrade om dig är du välkommen att kontakta vår kundservice. Personuppgiftslagen hittar du här: http://www.regeringen.se/sb/d/1966
Öppettider kundtjänst 042-17 34 40
måndag - fredag 08.00-18.00
lördag 09.00-14.00
söndag stängt

Yves Rocher Suède AB , 251 09 HELSINGBORG
Besöksadress: Strandbadsvägen 13 B, HELSINGBORG
E-post: kundservice@yves-rocher.se
Org. nr: 556234-6675
Fax: 042-21 02 62