Njuta
Dagcrème
Dagcrème
Zooma produkten
sav
INNOVATION FRÅN VÄXTRIKET
SAV FRÅN VÄXTRIKET SOM KAPSLAR IN FUKTEN
Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Därför har Yves Rochers forskare inom Skönhet från växtriket valt att använda dem i fuktvårdsserien Hydra Végétal. Tillsammans med det patenterade vegetabiliska ämnet betain kapslar de in stora mängder fukt i huden, för en varaktig, intensiv fukttillförsel (test in vitro). Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade*. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.


*Test in vivo genom Raman-spektroskopi

"Sav från växtriket kapslar in fukten och har förmågan att tränga in i överhudens samtliga lager. Den sav vi använder är dessutom utvunnen på ett naturligt sätt."Xavier Ormancey, forsknings- och utvecklingschef på Yves Rocher.


yves rocher

Året Runt 3, 2013
Hydra Végétal

Dag- och nattcrème

24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin

En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud. Den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Detta, tillsammans med den härliga konsistensen, gör att huden känns riktigt mjuk och smidig.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsockersextrakt, ekologisk sav från agave, betain, ekologiskt sheasmör och ekologiskt trollhasselextrakt.
picto-best se_discussed_in_press
99,00kr Ordinarie pris
129,00kr
image-34364

REF : 34364
:
Finns i lager
Burk: 50 ml pris per 1 l:  1 980,00kr