Må bra
Solskydd - Högt skydd SPF 30
Zooma produkten
Protectyl Végétal

Solskydd - Högt skydd SPF 30

3 in 1 High Protection Spray – SPF 30

Denna sollotion 3 i 1 med högt skydd (SPF 30) återfuktar och skyddar din hud från solskador och förhindrar ålderstecken. Din hud får en vacker solbrun färg på ett säkert sätt. En fyllig lotion som inte känns fet, går lätt in i huden, är fuktgivande och vattenresistent.

Skaka flaskan. Spraya jämnt och generöst på hela kroppen. Spraya inte direkt i ansiktet. Förnya innan och under solning, efter varje bad, handdukstorkning eller efter att ha svettats. För mycket sol är skadligt för hälsan även om solskyddsprodukt används. Mindre mängd minskar solskyddet.

Tips för säker solning
• Överdriven solning är både farligt och skadligt för huden. Undvik att utsätta dig för sol när solen är som starkast, mellan kl 12 och 16.
• Solen påverkar olika hudtyper på olika sätt. Tänk på att använda solskyddsprodukter som är särskilt anpassade för din hudtyp.
• Det är farligt att bränna sig i solen, särskilt för barn. Utsätt inte spädbarn och småbarn för det. Deras hud har ännu inte tillräckligt med naturligt skydd för UV-strålning.
• Drick mycket vatten för att inte bli uttorkad.Hudtoleransen för våra produkter har testats under kontroll av läkare. Produkterna skyddar mot UVA- och UVB-strålning och är vatten- och svettresistenta.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: renat extrakt av aphloia och kamomill.

Aphloia från MadagaskarRent aphloiaextrakt är en mycket effektiv ingrediens som stimulerar hudens naturliga försvar och återuppbyggnad. Extraktet som används i solskyddsserien Protectyl Végétal tas fram från bladen på aphloia, odlat på Madagaskar under hållbara produktionsförhållanden. Aphloïaextraktet har kombinerats med UVA- och UVB-filter för en maximalt skyddande effekt.

Testad under kontroll av läkare.

sticker se
129,00kr Ordinarie pris
179,00kr
image-87252

REF : 87252

Sprayflaska: 150 ml pris per 1 l:  860,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ