Må bra
Solskydd - Högt skydd SPF30
Zooma produkten
aphloia
Aphloia från Madagaskar
Rent aphloiaextrakt är en mycket effektiv ingrediens som stimulerar hudens naturliga försvar och återuppbyggnad. Extraktet som används i solskyddsserien Protectyl Végétal tas fram från bladen på aphloia, odlat på Madagaskar under hållbara produktionsförhållanden. Aphloiaextraktet har kombinerats med UVA- och UVB-filter för en maximalt skyddande effekt.
Protectyl Végétal

Solskydd - Högt skydd SPF30

Zero Trace Spray - High Protection SPF 30

Ett effektivt solskydd med högre skyddsfaktor som är perfekt i början av solsäsongen eller för dig med ljus hudton som behöver ett bra skydd under hela perioden. Med sin transparenta, lätta konsistens går den snabbt in i huden utan att kladda eller lämna märken på kläder eller hud. Den återfuktande, vatten- och svettresistenta formulan ger ett bra skydd mot solens UVA- och UVB-strålar, samtidigt som pumpen hjälper till att få en jämn applicering för en perfekt solbränna.

Skaka flaskan. Spraya jämnt på hela kroppen innan och under solning, och efter varje bad. Använd inte i ansiktet. Mindre mängd minskar solskyddet.

Tips för säker solning
• Överdriven solning är både farligt och skadligt för huden. Undvik att utsätta dig för sol när solen är som starkast, mellan kl 12 och 16.
• Solen påverkar olika hudtyper på olika sätt. Tänk på att använda solskyddsprodukter som är särskilt anpassade för din hudtyp.
• Det är farligt att bränna sig i solen, särskilt för barn. Utsätt inte spädbarn och småbarn för det. Deras hud har ännu inte tillräckligt med naturligt skydd för UV-strålning.
• Drick mycket vatten för att inte bli uttorkad. Hudtoleransen för våra produkter har testats under kontroll av läkare. Produkterna skyddar mot UVA- och UVB-strålning och är vatten- och svettresistenta.
179,00kr
image-62325

REF : 62325

Sprayflaska: 150 ml pris per 1 l:  1 193,33kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ