N
Kroppspeeling
Zooma produkten
yves rocher
Aloe vera
Sedan starten har Yves Rocher alltid respekterat både naturen och kvinnors hud. Våra ekologiska vegetabiliska ingredienser är utvalda för sina särskilt effektiva egenskaper, och varje produktionssteg kontrolleras noga för att garantera fullständig spårbarhet – från odlingarna hela vägen till ditt badrumsskåp.Våra forskare samarbetar med lokala aloe vera-producenter i Mexiko för att kunna garantera traditionsenlig odling och ekologisk produktion. Här plockas de allra mest extraktrika bladen för att kunna utvinna så mycket som möjligt av aloe verans fuktgivande ämnen. Extraktionsmetoderna som används resulterar i ett oerhört rent, högkvalitativt extrakt.
yves rocher

Tara, 15 januari 2013
Organic Cosmetics

Kroppspeeling

Gentle Body Scrub - with Organic Aloe Vera

En helt naturlig peeling för kroppen baserad på ekologisk mandel. Exfolierar milt och skonsamt bort döda hudceller och ojämnheter. Efteråt känns huden som ny – ren, len och strålande av lyster. Denna sköna bodyscrub är dessutom berikad med ekologisk aloe vera som har en intensivt återfuktande effekt.

Ekologiskt certifierat. Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT referenssystem som finns tillgängligt på: http://cosmetics.ecocert.com
89,00kr
image-22403

REF : 22403

Tub: 150 ml pris per 1 l:  593,33kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ