This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Cool vattenfast makeup för heta dagar

Följ vår tutorial för en fräsch makeup som klarar både värme och bad och som håller hela dagen!

sowimage
1/

Markera ögonen

Börja med att applicera Waterproof Eye Pencil  i färgen 05 Turquoise under de nedre ögonfransarna. Den är lätt att applicera och håller länge.

Applicera Lifeproof Eyeshadow i färgen Turquoise för att få en ännu mer intensiv blick. Den håller i upp till 14 timmar och smetas inte ens ut när du tränar, badar eller skrattar så att du gråter.

sowimage
2/

Mer intensiv blick

Nästa steg är Mascara Volume 360° Waterproof, som är helt oumbärlig om du vill ha fylliga ögonfransar och en mascara som inte rinner.

sowimage
3/

Framhäv läpparna

Avsluta med att applicera Rouge Vertige med satin-finish från mitten av läppen och utåt. Läppstiftet innehåller körsbärsolja, som ger läpparna näring och gör dem vackra på samma gång.

sowimage

En manikyr som tål tuffa tag

sowimage

Vi vet alla hur svårt det kan vara att få manikyren att hålla – speciellt på sommaren när man tillbringar mycket tid vid poolen eller på stranden. Men som ni vet älskar vi att dela med oss av bra tips, så här kommer våra allra bästa knep för hur du får manikyren att hålla i sommar!

1/ Börja med att skydda naglarna genom att applicera SOS Resistant Base Coat.

2/ Fortsätt med nagellacket Gel Effect Lacquer i din favoritfärg. Måla ett lager och sedan ytterligare ett när det första har torkat.

3/ Avsluta med ett lager Gel Effect Top Coat, som gör att nagellacket håller längre och får en glansig och fin finish.

Dela med dig av din finaste vattenfasta look!

Dela