This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

40% RABATT på allt med kod BLACK40 t.o.m. 29/11. *Gäller ej redan rabatterade produkter, set eller limited edition.
Yves Rocher
0
Tillbaka

Steg för steg: Festsminkning inför jul och nyår

De festliga högtiderna vid årets slut är ett gyllene tillfälle att våga det lilla extra med en snygg festsminkning. Följ vår steg för steg-guide till en perfekt look som gör dig vackrast på festen.

Festsminkning i rött inför jul och nyår

Steg för steg: Festsminkning

För att få en bra start på denna snygga festsminkning rekommenderar vi att du väljer en fräsch och ljus bas för huden.

Applicera en liten mängd Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation  som, förutom att den skyddar mot föroreningar, kommer att bevara hudens lyster under hela kvällen. För att välja den nyans som passar bäst kan du kika på venerna på insidan av handleden. Om de är blå så bör du välja en beige nyans; om de är lila, välj en rosa nyans och om de är gröna, välj en gyllene nyans.

Nästa moment i vår steg för steg-festsminkning är att lägga till definition som reflekterar ljuset och ger en strålande hy. Använd highlightern Highlighter Stick  och applicera den på de lite upphöjda delarna i ansiktet, som ovanför kindbenen, på ögonbrynsbågarna och över amorbågen på läpparna.

sowimage

Festsminkning: ögonen i fokus

För en glamorös look så är nästa steg i festsminkningen ögonen. Börja med att applicera den röda ögonskuggan (Nr. 2. Rouge acajou Nacré) från paletten Eyeshadow Trio Palette – Red över ögonlocket. Var nog med att applicera ögonskuggan väl över ögonlockens veck och att tona ut den längs med globlinjen.

Applicera den bruna ögonskuggan (Nr. 3. Marron chaud Mat) under dina ögon, längs de nedre fransarna, och den svarta pennan Khol Eye Pencil  på den inre ögonfranslinjen, vattenlinjen, för att ge djup till din blick. För att förstärka denna snygga festsminkning och lägga till volym, applicera Feel Stronger Mascara på de övre och nedre fransarna. Och sist men absolut inte minst, glöm inte dina ögonbryn. Markera och måla dem naturligt med ögonbrynmascara, i en skugga närmast din naturliga färg.

sowimage

Vackra läppar och eleganta vinröda naglar

Välj en mycket ljus och lätt färgad finish på dina läppar med Le Brillant Lip Crayon – Nude d'Hiver-pennan. Den diskreta färgen gör att dina ögon och din blick verkligen förstärks. För pricken över i:et, vad är mer tidlöst elegant, sensuellt och alltid rött än vinröda naglar? Oavsett om det är Utsökt Bordeaux, Krapprött, Röd ingefära eller Rosenträ, kommer detta nagellack från vår Go Green-kollektion att visa upp dina händer från sin bästa sida och komplettera din snygga festsminkning inför jul och nyår.

sowimage

Kolla in vår korta video guide och dela din snygga festsminkning med oss på Instagram!

Dela