This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Du får VALFRI PRODUKT utan extra kostnad. Ange TREAT21 t.o.m. 28/10. 
Yves Rocher
0
Tillbaka

Fyll på med botaniska skönhetsprodukter!

Funderar du på vad du ska ha i din sminkväska? Nyheter inom skönhet såklart!

sowimage

I sommar har vi skämt bort dig med produktnyheter

I år firar Yves Rocher begreppet "self-love" med sin nya parfym Mon Rouge. Med sina fantastiska blomnoter och sin träffsäkra förpackning är den perfekt för alla kvinnor som vill höja sig själva med självkärlek! Dessutom sammanfattar vi alla nya skönhetsprodukter du kan ha missat under sommaren!

När det gäller skönhet inom kroppsvård så har en ny kollektion med peelingar lanserats! Det finns en peeling för allas behov. För lenare hud, välj kroppspeelingen Botanical Body Scrub innehållandes pulver gjort av aprikoskärnor (nu i ny förpackning!). För en mer detoxifierande effekt väljer du Detox Body Scrub, berikad med vegetabiliskt kol. För att få en mjuk och behaglig hud väljer du Rich Body Scrub, baserad på smör och skal från sheanöt.

För att ta bort smink på ett skonsamt vis, applicera Gentle Make-up Removerfrån Pur Bleuet-sortimentet. Värt att nämna är att serien Pur Bleuet har expanderat med två nya produkter för att ta hand om ditt ögonområde! Nyfiken på att veta vilka dessa skönhetsnyheter är? Upptäck den nya ögonkrämen The Eye Care och ansiktsmisten The Soothing Cornflower Floral Water idag!

sowimage

En sommar full med beauty nyheter!

På sminksidan hittar du allt du behöver för att försköna och skydda din hud med den nya foundationen Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation. Den finns i hela 16 nyanser och jämnar ut din hy samtidigt som den ger lyster upp till 10 timmar.

För att matta ner och fixera din makeup kan du använda Fixing Blurring Loose Powder. Med sin ultrafina och lätta konsistens kommer den ge lyster till din hy, samtidigt som den suddar ut och jämnar till hudens porer. Dess fördelar är nyansen som är transparent vid applicering och därför passar alla hudtoner!

Yves Rocher erbjuder även en mängd fräscha hygienprodukter, nu senast har vi lanserat nya naturliga deodoranter baserade på puder från bokträ. Ingrediensen är vald med hänsyn till dess förmåga att absorbera upp kroppens svett. Deon finns i tre dofter innehållandes ekologiska aktiva ingredienser som odlas i La Gacilly och formulor med mer än 96% ingredienser med naturligt ursprung. De skyddar mot dålig lukt i hela 48 timmar. För att inte tala om att de är fria från aluminiumsalter och alkohol. Kamomill, middagsblomma eller pepparmynta, valet är ditt!

Vad händer senare i höst sett till skönhetsprodukter? Som alltid kommer vi att släppa oemotståndliga limited-edition-produkter inför jul. Duschgel, kroppslotion, doftljus, smink... Det kommer finns något för alla. Upptäck t.ex. vår populära adventskalender från och med oktober. Vi berättar inte mer om den just nu, men vi lovar att du kommer att älska den här nya upplagan av kalendern!

Vilken produkt är du mest intresserad av att testa? Berätta för oss genom att kommentera!

Dela