This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Du får VALFRI PRODUKT utan extra kostnad. Ange TREAT21 t.o.m. 28/10. 
Yves Rocher
0
Tillbaka

Green Heroes, skönhetsprodukter med 100% miljöfokus

Har du kanske redan koll på våra koncentrerade produkter? Upptäck nu våra shampokakor. Tillsammans så är de Green Heroes, våra vårdande ekologiska produkter med miljön i fokus.

sowimage

Det här är solida grejer

Våra schampokakor tvättar, löddrar, doftar gott och är 100% naturliga eftersom de är berikade med 100% ekologiska blomoljor från våra odlingar i Bretagne. Shampokakorna finns i tre varianter: närande, skonsam och glansgivande, de är sulfatfria och lämnar håret supermjukt. Och det är inte allt, en 60 grams schampokaka motsvarar två flaskor 300 ml flytande schampo och har därför mindre påverkan på vår miljö.

Hur använder man den? Det är enkelt: blöt håret, gnugga schampokakakan i händerna eller direkt på håret. Arbeta upp ett lödder massera in i hårbotten och skölj ur. Ditt hår kommer att bli glänsande, mjukt och fullt av lyster.

Du kommer att älska den här nya skönhetstrenden. Vill du ta med dig din schampokaka, skaffa dig den smidiga asken som är framtagen speciellt för dessa. Asken kan även användas som en tvålkopp om du vänder på den. Praktiskt eller hur!

sowimage

I duschen är vi KONCENTRERADE

En liten dos duschgel på våt hud som räcker till hela kroppen, ett mindre format som motsvarar en 400ml flaska, beroendeframkallande dofter som mango, vanilj och lotusblomma ... Du har kanske redan börjat använda våra koncentrerade duschgeler?

Oavsett om du reser, har den i din gymväska eller helt enkelt i ditt badrum, förvandlar denna lilla flaska av 100% återvunnen plast en enkel dusch till en miljövänlig handling.

Och ett extra plus är att den koncentrerade formulan är biologiskt lätt nedbrytbar.

sowimage

Jag köper, jag planterar

Våra Green Heroes är med sitt innehåll och sina förpackningar produkter med ett 100% miljöfokus!

Och för varje Green Heroes-produkt som köps planterar Stiftelsen Yves Rocher Foundation ett träd! Visste du att vi redan har planterat mer än 100 000 000 träd över hela världen.

Varje litet steg kan göra skillnad.

sowimage

Dela