This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Makeup look: Ögonmakeup med skimrande koppartoner

I jul är det koppartoner som gäller när du vill glänsa på festen. Följ vår makeup tutorial för att skapa en fantastisk ögonmakeup look och fullkomligt stråla i jul!

Ögonmakeup med skimrande koppartoner

Steg 1: En strålande hy

I den här festliga makeuplooken rekommenderar vi att du fokuserar på att lyfta fram din hy.

Applicera en liten mängd Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation som kommer skapa ett skydd mot föroreningar, samt ge lyster till din hy under hela kvällen. För att välja den nyans som passar dig bäst så tittar du på venerna på insidan av din handled. Om de är blå, bör en beige nyans väljas, om de är lila, välj en rosa nyans och om de är gröna, välj en gyllene nyans.

För att definiera ansiktsdragen och fånga upp ljuset, applicera Highlighter Stick på de högsta punkterna i ditt ansikte. Dvs. ovanför kindbenen och ögonbrynen och över amorbågen (dina läppars V-formation).

Steg 2: En strålande ögonmakeup

Koppartonslooken är en ögonmakeup look som passar alla ögonfärger: oavsett om dina ögon är bruna, blåa eller gröna. Denna sminkning kommer att öppna upp och framhäva dina ögon. Så här gör du:

1. Börja med att applicera den kopparskimrande ögonskuggan (Nr. 4. Cuivré précieux Métallique) från ögonskuggspaletten Eyeshadow Palette – 7 Shades, som bas över hela ögonlocket och rör dig uppåt mot det yttre hörnet.

2. För att fånga ljuset: Applicera den guldfärgade ögonskuggan (Nr. 3. Or scintillant Métallique) från paletten vid ögonens inre hörn.

3. Måla sedan dina ögon lätt med den skimrande roströda ögonskuggan (Nr. 5. Rouge acajou Nacré) för att få en varm och strålande look.

4. Du kan applicera den svarta nyansen av Kohl Eye Pencil på den inre fransraden för att intensifiera looken.

5. Fortsätt sedan med ett lager eller flera av Mascara Elixir Volume för att definiera dina fransar och öppna upp din blick.

6. För att avsluta din ögonmakeuplook, definera dina ögonbryn med en ögonbrynspenna och välj en nyans nära din naturliga brynfärg.

Steg 3: Nudefärgade naglar och läppar

Få en svagt färgad finish och strålande glans på dina läppar med läppglanssticket Le Brillant Lip Crayon – Nude d'Hiver. Om du vill lägga till känslan av mer volym för dina läppar, kan du applicera Glow Highlighter på amorbågen på överläppen.

För att matcha dina naglar till denna fräscha och skimrande sminkning, rekommenderar vi nudefärgade nagellack som; rosabeige, mjuk sand, skimrande kamelia eller rosa pärlemor från Nail Polish Go Green-kollektionen.

Vilken produkt är din favorit?

Dela