This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Makeup till sommarens festivaler

sowimage

Festivalsäsongen har börjat! Det betyder underbar stämning, bra musik och skönt häng med vänner. Följ vår guide för att lyckas med festivallooken!

Klassisk look på jazzfestival

sowimage

1/ Börja med att applicera Flawless Skin Foundation med hjälp av en svamp eller pensel för att få den perfekta basen. Glöm inte halsen och urringningen!

2/ Fortsätt sedan med Flawless Skin Mattifying Powder för att få ett helt jämnt underlag. Applicera med hjälp av en puderborste över hela ansiktet och speciellt i T-zonen. Det är du som ska glänsa – inte din hy!

3/ Se pigg och fräsch ut genom att applicera lite av rouget Botanical Color Blush på kinderna med hjälp av en rougeborste.

4/ Framhäv ögonen med en matt ögonskugga i någon diskret färg, till exempel en Lifeproof, som håller länge.

5/ Rama in ögonen med Mascara Vertige Volume, som tack vare sin böjande effekt ger dig perfekta fransar i 12 timmar (enligt en klinisk studie som utförts på 13 personer).

6/ Röda, fylliga läppar.  Applicera läppstiftet Grand Rouge Mat i färg nr. 156 för att få till de perfekta, klassiskt röda läpparna. Läppstiftet är berikat med vårdande kameliaolja som gör att läpparna inte blir torra.

*Klinisk studie på 13 kvinnor

En elektrisk look på electrofestival

sowimage

1/ Börja med att applicera Pure Light Hydrating Nude Complexion för att få den perfekta basen. Tack vare den praktiska pipetten är det enkelt att dosera exakt så mycket som du behöver. Applicera från mitten av ansiktet och utåt med hjälp av en foundationborste. Glöm inte halsen och urringningen.

2/ Hemligheten för att se brun och sommarfräsch ut är solpuderduon Bronzing Powder Duo. Använd en rougeborste och blanda de två nyanserna, applicera sedan i ansiktet genom att göra en ”3:a”: börja i pannan, fortsätt ned mot kinderna och slutligen ned längs kindbenet.

3/ Se pigg och fräsch ut genom att applicera lite Botanical Blush i färgen Rose camélia på kinderna.

4/ Måla ögonlocken med en matt, färgstark ögonskugga, till exempel Lifeproof, som håller länge.

5/ Nästa steg: ögonfransar värdiga röda mattan, med Mascara Vertige Longueur. Mikroborsten fångar upp varje enskild frans, även de allra minsta. Formulan är berikad med elemigummi, som förlänger, fixerar och definierar fransarna – utan att klumpa sig.

6/ Avsluta med att måla läpparna med Grand Rouge Gloss Elixir, matt, i färg nr. 106. Börja i mitten av överläppen, följ läppens konturer och gör sedan likadant med underläppen. Grand Rouge Elixir håller i upp till 12 timmar – så att du kan fokusera på musik och dans i stället för att bättra på makeupen.

Hippielook för bohemfestival

sowimage

1/ Börja med att applicera Flawless Skin Foundation med hjälp av en svamp eller pensel för att få den perfekta basen. Glöm inte halsen och urringningen!

2/ Fortsätt sedan med highlighterpudret Youthful Glow Highlighter Duo, som med sina två nyanser i pärlemor och koppar ger din look en gyllene finish som är specialanpassad efter just din hudton. Applicera pudret med lätt hand högst upp på kindbenen, näsryggen och under ögonbrynsbågen med hjälp av en rougeborste.

Tips: Använd Illuminating Primer, så sitter highlightern bättre och syns längre.

3/ Applicera sedan den vattenfasta ögonskuggan Lifeproof i färgen Nude Mat, som håller från morgon till kväll. Applicera pennan direkt på ögonlocket och tona sedan ut med duoögonskuggspenseln.

4/ Ljusa upp kring ögonen genom att applicera ögonpennan Botanical Color Jumbo i färgen Fleur de cerisier Nacré.

5/ Unna dig fylliga XXL-ögonfransar med Mascara Sexy Pulp Volume Extrême.

6/ Avsluta med läppglans Rouge Vertige Liquid Balm i färg nr. 03, som gör läpparna glansiga och diskret färgade.

Jazz, electro eller bohem – vilken look väljer du? Dela med dig av dina bilder på din bästa festivallook!

Dela