This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
20% RABATT på allt med kod XMAS20 t.o.m. 13/12. Gäller ej set.
Yves Rocher
0
Tillbaka

Manikyr hemma

Här avslöjar vi, steg för steg, hemligheten bakom en perfekt manikyr. Första steget är nagelvård. Följ videon!

1/

Peela

Även naglarna samlar smuts och partiklar. Gör dem jämnare och slätare med Exfoliating Nail Treatment! Peela naglarna genom att massera dem varsamt och skölj sedan med ljummet vatten. 

2/

Tillför näring

100% Botanical Oil Elixir har 100 % ingredienser med naturligt ursprung som gör dina naglar vackra och friska igen. Den innehåller jojobaolja som tillför näring till naglar och nagelband på ett effektivt sätt.

3/

Jämna ut

Använd oslagbara Nail Polisher med fyra sidor innan du applicerar det första lagret nagellack. Den svarta sidan filar nageln försiktigt, den mörklila jämnar ut, den ljuslila polerar och den vita tillför glans.

4/

Skydda

Glöm inte att applicera ett lager baslack under det första lagret färgat nagellack! Det gör att nageln skyddas och stärks, och lacket håller längre. Basen är grunden till ett perfekt resultat!

5/

Sätt färg

Nu har det blivit dags för den roligaste delen: färgen! Det finns inga regler, men ljusa nyanser eller klassiskt rött är aldrig fel! Eller varför inte använda flera olika färger och göra egna kreativa mönster!?

6/

Torka

Ja, det är tråkigt att vänta på att nagellacket ska torka. Så varför inte strunta i det? Med Express Dryer Drop behöver du inte vänta längre. Applicera en droppe på varje nagel, och lacket torkar som genom ett trollslag.

7/

Tipp topp

När lacket har torkat är det bara den sista touchen kvar: en oslagbar glans. Topplacket är det sista steget för perfekta händer. Naglarna får fin kontur och blir glänsande samtidigt som lacket håller längre.

Vilka är dina bästa tips för perfekta naglar?

Dela