This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Just nu FRI FRAKT!
Yves Rocher
0
Tillbaka

Monoï – sommarens vinnare!

Det är snart sommar! Låt oss berätta allt om Monoï, vår storsäljande favorit från Yves Rocher.

Serien Monoï från Yves Rocher är en klassiker. Den har utvecklats under trettio år för att på bästa möjliga sätt motsvara kvinnors behov.

sowimage

Monoï, en skyddad ursprungsbeteckning

Traditionell monoï från Tahiti har sitt ursprung i den uråldriga tahitiska skönhetsritualen. Den är synonym med väldoftande hudvård, naturlighet och välbefinnande som på ett ögonblick för tankarna till de polynesiska paradisöarna.

I mer än trettio år har Yves Rocher skördat monoï på ett ansvarsfullt sätt. Under de tidiga morgontimmarna skördas den ljuvligt doftande tahitigardenian för hand under knoppningen för att bevara blommornas friskhet. Därefter förädlas de till monoïolja genom en noggrann och kontrollerad metod där knopparna får ligga och dra i copraolja (fruktkött av kokosnöt som torkats i solen) i tio dagar. Den tahitigardenia som används till produktserien Monoï de Tahiti finns bara i Polynesien och är skyddad och certifierad enligt en ursprungskontroll. Kontrollen garanterar inte bara äktheten utan även kvaliteten och den lokala tillverkningen. 

Olika användningsområden som hämtar inspiration från de tahitiska skönhetsritualer

Det är välkänt att monoï framhäver solbrännan. Den torra och exklusiva oljan gör huden silkeslen och vackert solkysst. Inte konstigt att den är vår storsäljare sommar efter sommar! Men monoïn har fler egenskaper än att framhäva solbrännan. Dröm dig bort med en av Yves Rochers bästsäljare genom tiderna: Lagoon Hair & Body Wash, med den sagolika doften av semester på flaska.

Förutom att den doftar gott gör monoï huden mjuk och len och håret väldoftande. Unna dig själv en avslappnande stund och låt dig svepas med, särskilt om du tillbringar sommaren på kontoret!

Vill du ha mer av monoïn? Som tur är bjuder den på något för alla smaker: eftersom den passar varje typ av hårbotten är den också väldigt bra för håret. Efter ett dopp i havet blir håret ofta torrt och skadat av saltet och sanden. Då kan du återigen lita på monoï-oljan – applicera den i toppar och på längder så skyddar du håret. På Tahiti är den ett välbeprövat skönhetsknep sedan flera generationer tillbaka.

Monoïn är helt enkelt ditt perfekta sällskap under sommaren. Använd den i den form du önskar och njut!

 

sowimage

Vilken Monoï produkt föredrar du?

Dela