Tillbaka

60 år av förpackningar

Yves Rocher har funnits i 60 år och skapat en mängd olika produkter. Vi gör ett litet tidshopp och tittar tillbaka på förpackningarna till några av de klassiska Yves Rocher-produkterna.

53 år med kamomill – Pure Calmille kräm för ansikte och kropp

Pure Calmille är en riktig favoritserie med över 6 miljoner sålda produkter varje år. Den här produktserien som innehåller kamomill från de ekologiska odlingarna i La Gacilly lanserades 1965. Seriens stjärna, den mjukgörande kräm för ansikte och kropp, har sålts i över en miljon exemplar.

Gigitte: ”Supereffektiv”

Jag är en trogen kund sedan 35 år och kan därför intyga att denna kräm är ytterst effektiv, både vad gäller återfuktning och mjukhet. Jag använder den framförallt till kroppen och jag fullkomligt älskar den.

sowimage

45 år med välgörande oljor i produkterna i Riche Crème-serien.

En klassiker och bästsäljare från Yves Rocher i 45 år. Varje år säljs 6 miljoner produkter ur Riche Crème-serien.

ChristelleT: ”Jag är trogen min Riche Crème”

Jag har använt den här crèmen sedan 1984, då min moster tipsade mig om den. Hon sa att den var jättebra och hon hade rätt. Jag är väldigt nöjd att jag följde hennes råd. Riche Crème är väldigt behaglig och effektiv. Den fördröjer uppkomsten av rynkor och gör huden mjuk. Jag använder både dag- och nattkrämen.

25 år av naturligt välbefinnande med Plaisirs Nature

Bourbonvanilj, kokosnöt, mango och koriander, hallon och pepparmynta. Plaisirs Nature är en serie med läckra dofter som gör varje dusch till en härlig och behaglig upplevelse. Den lanserades 1993 och var femte sekund säljs tre flaskor med duschgel.

Lolo06: ”Semester på flaska”

Doften ger en känsla av att vara på semester. Tahitigardenian för tanken till exotiska stränder och laguner, och doften av ylang-ylang tar dig långt bort från badrummet och förflyttar dig till drömresmål.

sowimage
sowimage

30 år med Monoï de Tahiti

Den här serien, som innehåller äkta monoï från Tahiti, har alltid fått det att kännas som att man befinner sig på en exotisk strand. Den lanserades i mars 1988 och 30 år senare finns flaskan med monoïolja fortfarande kvar i sortimentet. Var tionde sekund säljs en produkt ur den här serien någonstans i världen.

LaurenceL: ”Den är bäst”

Jag har använt oljan med gardenia i flera år. Doften och den mjukgörande formulan är underbar till både kropp och hår. Och varje gång jag använder den får doften mig att tänka på soliga stränder.

Vilken produkt från Yves Rocher kan du inte vara utan? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan!

Dela