Tillbaka

Koncentrerat schampo – bra för både dig och miljön!

Är du grön från topp till tå? Vad innebär det när det gäller hårvård? Välj vårt koncentrerade schampo, som är bra både för ditt hår och för planeten.

2017 introducerade vi en revolutionerande innovation: Concentrated Shower Gel, och vi bestämde oss för att fortsätta på den här vägen och lanserar nu ett Concentrated Shampoo.

sowimage

En naturlig och koncentrerad formula!

Den första (och största) fördelen med vårt koncentrerade schampo är, som namnet antyder, att det har en koncentrerad formula! Innehållet i en liten flaska på 100 ml motsvarar alltså innehållet i en vanlig flaska på 300 ml, och det gäller alla schampon.

Det är sant! Det kommer att räcka 30 gånger längre! Även på långt hår! Tack vare den smarta doseringskorken får du exakt rätt mängd med bara ett tryck.

 

sowimage

Men det är inte allt! Yves Rochers koncentrerade schampo innehåller över 98 % ingredienser med naturligt ursprung.

Det är fritt från parabener och konserveringsmedel och berikat med 100 % naturligt citronextrakt.

Schampot innehåller heller inte silikoner och kan enkelt brytas ned. Resultatet är ett schampo som är bra för miljön och som gör håret mjukt, lätt och glänsande.

Mindre plast – ja tack!

Mindre flaskor tar mindre plats, men finns det några andra fördelar? De är smidiga att packa (perfekt för resan), både för dig och när de ska transporteras därifrån de produceras till butiken där de ska säljas. Och att de tar mindre plats betyder färre lastbilar och mindre utsläpp.

En koncentrerad produkt innebär alltså en minskad plastanvändning med 39 % och ett minskat utsläpp av växthusgaser med 35 %*. Bra för ditt hår och för planeten!

 

Ny rutin med I Love My Planet

Det koncentrerade schampot är det senaste tillskottet i vår produktserie I Love My Planet, som även innehåller koncentrerad duschgel i olika dofter. Testa I Love My Planet-serien – du kommer garanterat att älska den!

 

 

 

Det är ett litet steg för dig, men ett stort steg för planeten!

För varje såld I Love My Planet-produkt, bistår Yves Rocher Stiftelsen Yves Rocher under beskydd av Institut de France med att plantera ett träd.

Vårt mål är att ha planterat 100 miljoner träd till och med år 2020. Ytterligare en anledning att välja vårt koncentrerade schampo!

 

sowimage

Dela gärna med dig av dina tips för en grönare vardag!

Dela