Tillbaka
september 2017

Let’s Act Beautiful!

Den här månaden porträtterar vi 6 kvinnor som lever efter Act Beautiful. Men de är inte ensamma, det finns många som dem. Alla handlingar måste inte vara så stora för att göra skillnad. Vardagliga, små handlingar ger så mycket mer än man tror så det är enklare än du tror att agera för en mer hållbar och positiv värld.

sowimage Patricia Lucas

1/ Skänk din tid och vänlighet

Hjälp någon över gatan, ställ dig upp för äldre på bussen, åk och handla åt farmor eller mormor, låt bli bilen när det är möjligt... Det finns massor av saker man kan göra för en vacker handling för jorden och människan, Act Beautiful. Vad gör du? Dela med dig av dina vardagstips! 

Tid och engagemang är två saker som är mycket värdefullt för någon annan. Skänk lite av din tid till utsatta barn, de äldre eller funktionsnedsatta. Du kommer få en massa glädje tillbaka! Kolla med din kommun var din tid behövs mest.   

sowimage Dominique Laurent

2/ Vi planterar träd. Var med du också!

Träd ger näring till jorden och alla som lever på den. Stiftelsen Yves Rocher ska till och med år 2020 plantera 100 miljoner träd. Vi har redan planterat 65 miljoner med hjälp av våra kunder. Varje gång du handlar på hemsidan kan du välja att plantera ett träd och det finns flera produkter i vårt sortiment som när du väljer dem planteras ett träd. Stiftelsen samarbetar med lokala organisationer som vet vad det behövs för slags träd i just den regionen. Enklare insats finns knappt!

 

3/ Dela kunskap och idéer

Gör som Lucie, Carmen och Louise - dela med dig! Sitter du på en massa idéer och kunskap om vad man kan göra för att agera för jorden? En början är att skriva i kommentarsfältet här nedan. Vad gör du för att Act Beautiful?

sowimage

Berätta vad du gör för insatser för en mer positiv värld!

Dela