Tillbaka

Nyårslöften? Ja, men roliga sådana!

Ge gärna nyårslöften inför 2018, men gör dem roliga och gränslösa så du kan hålla dem hela året! Här kommer tips på små, positiva handlingar du enkelt kan få in i din vardag.

Rör på dig!
Det måste inte vara så komplicerat att röra på sig. Tycker du inte om gymmet så sätt på din favoritlåt på hög volym och skaka loss hemma. Det är också motion! Om du har ett stillasittande arbete res på dig en gång i timmen så blodcirkulationen sätts igång.

sowimage

Smile!
Le mer och lär dig att ta saker med en klackspark. Fundera på vad som är viktigt här i livet och släpp mindre viktiga saker som håller dig vaken om nätterna. Fokusera på vad som gör dig lycklig och uppskatta även de små sakerna här i livet.

sowimage

Tid för DIG!
Ta lite egentid och bara njut. Få in det som en rutin i din vardag som till exempel att göra en lätt stretching varje morgon, ta en kopp örtte på kvällen eller en fotmassage. En snabb, enkel rutin med fokus på DIG.

sowimage

Gör rent!

Nytt år betyder nya skönhetsrutiner - både för dig och för dina penslar och borstar. Rengör dem ordentligt en gång i veckan med ett milt schampo som till exempel Radiance Shampoo. Din hud kommer tacka dig!

sowimage

Sortera!
Tänk på miljön och var mer noggrann i din källsortering. Sorterar du verkligen allt i ditt badrum till exempel? Kartongen runt glasburken och locket som är plast? Och vet du vad du ska göra med sprayflaskorna? Det finns många guider på nätet så det finns med andra ord inga ursäkter längre.

sowimage

Frisk luft!
Att ha bra luft i ditt hem kan faktiskt höja ditt humör. Gör det grönare med växter som gör luften friskare. Dessutom är det ju väldigt dekorativt med många gröna växter.

sowimage

Ha kul!

Det är dags att testa något nytt! Varför inte utmana dig själv rejält!? Visst finns det något du alltid velat prova på? Lära dig jonglera, hoppa trampolin, dansa som Beyoncé eller bli drottningen av rockring? Go for it!

sowimage

Vad har du för nyårslöften till nästa år? Dela med dig av dina tips!

Dela