Tillbaka

Skäm bort dina händer och naglar

Vi använder våra händer mycket och de utsätts ständigt för yttre påfrestningar. De förtjänar att bli omhändertagna så mycket som möjligt, så varför inte skämma bort dem lite extra?

1 – Peela

Börja med att tvätta händerna och torka dem försiktigt. Det är sedan dags för det första steget: peeling.
Även händerna behöver peeling så att orenheter försvinner. Huden slätas ut och blir lenare, och doftar ljuvligt av aprikos.
Skölj i ljummet vatten. Händerna blir synbart lenare.

2 – Återfukta

Även om du inte har så torr hy är det viktigt att återfukta händerna. Ta för vana att alltid ha med dig en liten tub med crème så att du kan smörja in händerna efter att du tvättat dem. Inga mer kladdiga handcrèmer som inte absorberas av huden. Välj bland våra exotiska dofter: mango & koriander, kokosnöt, bourbonvanilj eller oliv & pomerans.

Välj handcrèmen i serien Riche Crème som dämpar pigmenteringar om du vill vårda dina händer mer djupgående.

sowimage

3 – Massera

Hemligheten ligger i att varsamt massera handflatan för att sedan lägga lite extra tid och omsorg på fingrarna. Beröringen har effekt på vårt känsloliv och stimulerar punkter  kopplade till flera sjukdomar och besvär.

4 – Reparera

Händer som utsatts för påfrestningar behöver tas om hand. Reparera och stärk dem med Cold Weather Hand Balm Enriched with Shea som intensivt vårdar dina händer.

sowimage

Behöver du också ta hand om dina händer lite mer?

Dela