ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
kalender2024_desktop_se.jpg
ADVENTSKALENDER 2023
Mycket skönhet för pengarna!
Lika stolta som vi är över produkterna i vår vackra kalender, lika glada är vi över priset. I tider som dessa känns det extra fint att kunna erbjuda en kalender med ett fördelaktigt pris. Eftersom vi äger hela processen - från planta, till din hud - kan vi hålla vår kalender plånboksvänlig utan att det påverkar varken innehåll eller kvalitet. Med 8 fullsize produkter, limited edition-utgåvor och klassiska favoriter är årets kalender fullmatad med det bästa inom botanisk makeup, hud- hår- & kroppsvård. Mycket skönhet för pengarna!

Adventskalendern kan inte kombineras med rabattkoder eller andra erbjudanden.

Säkra din adventskalender. Passa på innan den tar slut!

Julkalender - Skönhet och självkärlek

Gör nedräkningen till jul lite roligare med en adventskalender! Vi är många som bär med oss minnen från vår barndom där vi, från den första december, fick räkna ner dagarna till julafton i en liten bit choklad eller med en rolig bild gömd bakom en lucka i en adventskalender. Idag finns det mängder av olika adventskalendrar, fyllda med allt vi kan tänka från godsaker, leksaker och upplevelser. Men - en speciellt stor trend som vi sett växa fram under de senaste åren när det kommer till julkalendrar är skönhet. 
Så passa på och skäm bort dig själv, ge bort eller överraska någon du tycker om med en lyxig adventskalender, fullspäckad med skönhet inom smink, hudvård, doft och hår- och kroppsvård i år.

Yves Rochers julkalender: skönhet

Julkalendern från Yves Rocher är en vacker kreation, fullspäckad med 24 botaniska skönhetsprodukter. Innehållet representerar vårt breda sortiment av botanisk skönhet med produkter för kropp, hud, hår, parfym och makeup. Den vackra kalendern är fullmatad med spännande överraskningar och självkärlek för att göra väntan på julen lite roligare och framförallt lite härligare. 
I vår populära julkalender har vi omsorgsfullt valt ut klassiska favoriter, spännande nyheter, limited edition-produkter och självklart också ett antal fullsize produkter. Vi har gjort vårt bästa för att ladda kalendern med den perfekta kombinationen av produkter från våra olika produktkategorier för att du ska få möjlighet att prova så många spännande produkter som möjligt, inspireras och kanske hitta nya favoriter. Vår julkalender är mer än bara en produkt varje dag - det är en stund för dig, en stund av njutning, avkoppling och självkärlek. 

Julkalender skönhet: hudvård

Hudvård ligger oss varmt om hjärtat och utgör en stor del av vårt botaniska skönhetssortiment. Huden är människans största organ och vår skyddande sköld. Därför är det viktigt att hudvård är en del av vår dagliga rutin. 
Därför har vi sett till att det alltid finns några hudvårdsprodukter i vår julkalender. Vi hoppas att detta ska kunna ge dig, som inte riktigt kommit igång med din hudvårdsrutin, lite inspiration men också möjligheten för dig som redan har en etablerad hudvårdsrutin att prova nya produkter och kanske hitta nya favoriter. Vi hjälper dig att ta hand om din hud på samma sätt som den tar hand om dig! 
Prova gärna vår hudvårdsguide. Genom att svara på några enkla frågor får du sedan en hudvårdsrutin och produkter rekommenderad specifikt för din hud och dina önskemål. Hudvårdsguiden är jätteenkel att göra och tar bara två minuter! 

Julkalender skönhet: smink

I vårt stora sortiment av botanisk makeup hittar du en vacker palett av starka färger, jordnära toner och neutrala nyanser. Våra makeup produkter är berikade med stora andel ingredienser av naturligt ursprung och framtagna för att vara skonsamma och låta huden andas. I vår kalender hittar du alltid några av våra bästsäljande makeup-favoriter - något som brukar vara väldigt uppskattat. 

Julkalender skönhet: Kroppsvård och hår

Vårt stora sortiment av kroppsvård och hårvård hämtar sin inspiration och kraft i naturen. Alla våra produkter är berikade med aktiva ingredienser från naturen, noga utvalda för att passa olika behov, hår- och hudtyper. I vårt stora kropps- och hårvårdssortiment hittar du allt från bad - och duschprodukter, body lotion, schampo, balsam, treatment och mycket mer. Självklart hittar du även dessa kategorier representerade i årets kalender.

Julkalender skönhet: Parfym

Ingen look är komplett utan en signaturdoft - inte en beautykalender heller för den delen. Därför hittar du alltid minst en av våra parfymer eller dofter i julkalendern. Alla våra parfymer är berikade med ingredienser av naturligt ursprung och alkohol av vegetabiliskt ursprung och framtagna i samarbete med några av Frankrikes bästa parfymörer. Vem vet, kanske finns din nya favorit eller signaturdoft gömd i årets julkalender. 

Julkalender i begränsad upplaga

Vår julkalender säljs endast i begränsad upplaga. Kalendern brukar börja säljas i oktober månad och med sitt konkurrenskraftiga pris och uppskattade innehåll brukar den sälja slut. Vill du vara säker på att kunna njuta av 24 luckor av botanisk skönhet under december månad så rekommenderar vi dig att säkra ditt exemplar i god tid.

Julkalender till bra pris

På Yves Rocher tror vi på hög kvalitet till ett bra pris. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda en adventskalender med ett högt värde till ett konkurrenskraftigt pris - ja rent ut sagt ganska billig. Hur är då detta möjligt kanske du undrar? 
På Yves Rocher äger vi hela vår värdekedja själv. Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare utan mellanhänder. I över 60 år har vi erbjudit det absolut bästa inom botanisk skönhet till humana priser — och det kan vi göra just eftersom vi äger hela vår värdekedja. I vår hemort La Gacilly, där Yves Rocher en gång grundades, odlar vi våra 60 hektar stora fält med bland annat blåklint, ringblomma, arnica, kamomill, blomsterkrasse, romersk kamomill, pepparmynta, isört och middagsblomma - huvudingredienser i många av våra ikoniska produkter.
Våra team av forskningsexperter inom Skönhet från växtriket jobbar ständigt med att utforska den fantastiska potential som finns inom växtteknik och för att öka andelen naturliga ingredienser i våra produkter - produkter som vi sedan till största delen distribuerar i våra egna butiker och online. Med andra ord - från vår planta, till din hud, utan mellanhänder. Detta är en värdekedja vi är stolta över och som tillåter oss att erbjuda riktigt bra priser på våra produkter, utan att tumma på kvaliteten. 
Och detta gäller såklart även vår populära beautykalender där du får ett stort antal fullsize produkter, älskade klassiker, bästsäljare och spännande nyheter från vårt botaniska sortiment av parfym, smink, kroppsvård, hudvård och hårvård till ett riktigt bra pris!

Adventskalenderns historia

Ja, att adventskalenderar är en trend som fortsätter att växa är ingen hemlighet. Men hur växte adventskalendern egentligen fram från första början? Det sägs att historien om adventskalendrar börjar i Tyskland på 1800-talet. Familjer började att räkna ner till jul genom att markera varje dag i december fram till jul. 
Idén med att använda en kalender som räknar ner till jul blev populär runt 1900-talets början och den tillskrivs ofta en man vid namn Gerhard Lang. Den första tryckta adventskalendern skapades i Tyskland 1903 och målgruppen var främst barn. Varje lucka doldes av en bild eller ett bibelcitat och barnen fick öppna en lucka varje dag fram till jul. 
Den klassiska chokladkalendern började säljas på 1950-talet och sedan dess har vi sett en väldig variation av adventskalendrar fyllda med allt från leksaker till skönhetsprodukter och gourmetmat. Idag är adventskalendrar populära över hela världen och de finns i en mängd olika stilar, från traditionella religiösa teman till populärkulturella referenser. 
Adventskalendern är idag en älskad tradition för att markera nedräkningen till jul och lyfta fram den festliga stämningen i december.

DU KANSKE OCKSÅ
TYCKER OM

Duschgel - Argan & ros, 400 ml
Duschgel - Argan & ros, 400 ml
Ny
-18%
Duschgel - Argan & ros, 400 ml
400 ml


65,00 Kr
79,00 Kr

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.