ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Setet innehåller
Beskrivning

Den innovativa Filler Végétal, en ultraeffektiv anti-ageing-serie. En naturlig hudvårdsserie som ger fastare, fylligare hud dag efter dag.

Välj det viktigaste från vår Lifting Végétal-serie med detta kit som består av:

- Ultrakoncentrerat Serum - Filler Végétal: Applicera morgon och kväll på ansiktet med utslätande rörelser och arbeta inifrån och ut. Den ultrafräscha gelstrukturen smälter omedelbart vid kontakt med huden.

- Dagkräm Anti-Rynk-Filler - Alla hudtyper: Applicera varje morgon på hela ansiktet, efter applicering av Ultrakoncentrerat Serum - Filler Végétal, med cirkulära rörelser inifrån och ut.

- Nattkräm Anti-Rynk-Filler - Alla hudtyper: Applicera varje kväll på hela ansiktet, efter applicering av Ultrakoncentrerat - Serum Filler Végétal, med cirkulära rörelser inifrån och ut.

Detta anti-ageing-kit innehåller också en praktisk necessär i begränsad upplaga så att du kan ta med dig ditt set vart du än går!

 

Artikelnummer: S6079

Växtinformation

Extrakt från Ice Plant

Stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra** för att fylla ut rynkor***.

Isört kommer från våra agroekologiska odlingar i La Gacilly där den skördas en gång per år när den är som mest färsk och innehåller högst koncentration av aktiva molekyler.
Yves Rochers forskare har utvecklat en teknik för botanisk kryoextraktion. Det är en extraktionsprocess som sker i fryst tillstånd och som gör det möjligt att frigöra och koncentrera den nyligen skördade växtens fulla kraft genom att bevara de aktiva ämnena. Den här exklusiva och patenterade metoden ligger bakom vårt nya botaniska extrakt som är 100 % färskt med alla sina aktiva ämnen bevarade. Dessutom tas extraktet lätt upp i huden och är utan konserveringsmedel.

Extrakt från Ice Plant
Recensioner
Upptäck produktserien
Filler Végétal

Filler Végétal

Filler Végétal

Ett koncentrat med botanisk effekt som motverkar rynkor

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.