ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Anti-Wrinkle Plumping Day Care

Huden blir omedelbart återfuktad, slätare och fylligare. För varje dag känns den fastare. Efter 6 veckor har även markerade rynkor reducerats.

Användning: Applicera crèmen över hela ansiktet på morgonen. Krämig konsistens som ger en känsla av spänst.

Varför Ice Plant och hyaluronsyra?
Vår biovetenskapliga innovation består av två aktiva ämnen med biobaserat ursprung som har effekt mot rynkor:
Extrakt från Ice Plant* som stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra** för att fylla ut rynkor***.  
Hyaluronsyra med naturligt ursprung utvunnen genom fermentering som bidrar till perfekt återfuktning av huden och reducerar på så sätt rynkor och fina linjer.

Vår Ice Plant kommer från våra agroekologiska odlingar i La Gacilly där den skördas en gång per år när den är som färskast och innehåller högst koncentration av aktiva molekyler.
Yves Rochers forskare har utvecklat en teknik för botanisk kryoextraktion. Det betyder att utvinningen av extraktet från vår Ice Plant sker i fryst tillstånd och gör det möjligt att frigöra och koncentrera den nyligen skördade växtens fulla kraft genom att bevara de aktiva ämnena. Den här exklusiva och patenterade metoden ligger bakom vårt nya botaniska extrakt som är 100 % färskt med alla sina aktiva ämnen bevarade. Dessutom upptas extraktet  lätt av huden och är utan konserveringsmedel. Vår Ice Plant är UEBT-certifierad****.

Formula testad under kontroll av hudläkare.
* Isört
** Tester in vitro
*** 3 patent i Frankrike
**** The Union for Ethical BioTrade

Artikelnummer: 62935

Växtinformation

Extrakt från Ice Plant

Stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra** för att fylla ut rynkor***.

Isört kommer från våra agroekologiska odlingar i La Gacilly där den skördas en gång per år när den är som mest färsk och innehåller högst koncentration av aktiva molekyler.
Yves Rochers forskare har utvecklat en teknik för botanisk kryoextraktion. Det är en extraktionsprocess som sker i fryst tillstånd och som gör det möjligt att frigöra och koncentrera den nyligen skördade växtens fulla kraft genom att bevara de aktiva ämnena. Den här exklusiva och patenterade metoden ligger bakom vårt nya botaniska extrakt som är 100 % färskt med alla sina aktiva ämnen bevarade. Dessutom tas extraktet lätt upp i huden och är utan konserveringsmedel.

Extrakt från Ice Plant
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILOCTYLDODECANOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEPENTYLENE GLYCOLSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILACACIA SENEGAL GUMMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPROPANEDIOLTRIBEHENINHYDROXYACETOPHENONESTEARYL ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMETHYL LINOLEATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLECITHINSODIUM STEAROYL GLUTAMATECITRIC ACIDSODIUM HYALURONATETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATEMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTLINALOOLALGINIC ACIDSILANETRIOLGERANIOLPROPYL GALLATE10725v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

Slutför din skönhetsritual:

Upptäck produktserien
Filler Végétal

Filler Végétal

Filler Végétal

Ett koncentrat med botanisk effekt som motverkar rynkor

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.