ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Supercharged Plumping Serum

Huden blir omedelbart återfuktad, fräsch och fyllig. För varje dag känns den fastare. Efter 6 veckor har rynkorna effektivt reducerats. Innehåller en koncentrerad mängd Ice Plant* jämfört med våra andra produkter inom samma serie.

Användning: Applicera två klickar serum med lätta rörelser över hela ansiktet, från mitten och utåt, morgon och kväll.
Den mycket fräscha gel-konsistensen smälter omedelbart in vid kontakt med huden.

Varför Ice Plant och hyaluronsyra?
Vår biovetenskapliga innovation består av två aktiva ämnen med biobaserat ursprung som har effekt mot rynkor:
Extrakt från Ice Plant* som stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra** för att fylla ut rynkor***.
Hyaluronsyra med naturligt ursprung utvunnen genom fermentering som bidrar till perfekt återfuktning av huden och reducerar på så sätt rynkor och fina linjer.

Vår Ice Plant kommer från våra agroekologiska odlingar i La Gacilly där den skördas en gång per år när den är som färskast och innehåller högst koncentration av aktiva molekyler.
Yves Rochers forskare har utvecklat en teknik för botanisk kryoextraktion. Det betyder att utvinningen av extraktet från vår Ice Plant sker i fryst tillstånd och gör det möjligt att frigöra och koncentrera den nyligen skördade växtens fulla kraft genom att bevara de aktiva ämnena. Den här exklusiva och patenterade metoden ligger bakom vårt nya botaniska extrakt som är 100 % färskt med alla sina aktiva ämnen bevarade. Dessutom upptas extraktet lätt av huden och är utan konserveringsmedel. Vår Ice Plant är UEBT-certifierad****.

Formula testad under kontroll av hudläkare.

* Isört
** Tester in vitro
*** 3 patent i Frankrike
**** The Union for Ethical BioTrade Extrakt från Ice Plant* stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra** för att fylla ut rynkor***. Hyaluronsyra gör huden fylligare och slätare.

Artikelnummer: F62162

Recensioner
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.