ATT FRAMHÄVA
KVINNORS SKÖNHET

Yves Rochers Skönhet från växtriket sedan 1959®
erbjuder en helhetssyn på skönhet. En skönhet
som är tillgänglig för alla kvinnor, i alla åldrar.

SKÖNHETSPRODUKTER

Yves Rocher har hela kedjan av experter som arbetar tillsammans för att skapa både effektiva och sinnliga produkter. Hudvård med banbrytande formulor, makeup för alla tillfällen, fräscha dofter och högklassiga parfymer... Varumärket Yves Rocher uppfyller kvinnornas alla förväntningar.

  • HUDVÅRD
  • MAKEUP
  • DOFTER
  • KROPPSVÅRD

OPTIMAL ASSIMILATION mellan hud och växtextrakt för att skapa riktigt effektiva hudvårdsprodukter.

Våra 150 forskare inom Skönhet från växtriket är experter på det levande – från planta till hud. De samlar alla sina erfarenheter och kunskaper och arbetar med växterna på ett annorlunda sätt för att deras extrakt ska tas upp av huden på bästa sätt. De tar fram formulor som bevarar hudens integritet, för att varje dag låta kvinnor i alla åldrar visa upp sin skönhet.

Våra vackra nyanser och unika kunskap är resultatet av mer än 50 år med naturen som inspirationskälla.

Högkvalitativa formulor som alla innehåller naturliga ingredienser. Produkternas kvalitet, känsla, doft och färg har arbetats fram under lång tid för bästa resultat. Oavsett om man vill ha en naturlig vardagslook eller en spännande färgstark kvällslook, har vi produkterna och tipsen.

För att skapa och utforma en perfekt sammansatt doft, fräsch, sensuell, vacker, förförande, feminin, anlitas de bästa parfymörerna.

Med ett urval av de renaste och mest sällsynta ingredienserna från naturens rikedom, tillsammans med eliten av parfymmakare. Så föds en doft. Den följer dig på dagen, och på kvällen – elegant, sensuell eller inspirerande fräsch. Varje dag skapar Yves Rocher de vackraste av dofter för att väcka dina sinnen och din sensualitet.

Lär känna växtriket och alla dess välgörande effekter och dess sinnlighet.

Produkter som är framtagna med respekt för både hud och miljö och som leder till välbefinnande. Kroppsvårdsprodukter med ursprung i växtriket och den outtömliga kraft som växterna tillför vår hud och våra sinnen. Exklusiva och sinnliga formulor, speciellt framtagna för alla behov. För varje livsnjutande kvinnas önskemål.

KOSTTILLSKOTT & VÄLBEFINNANDE

För att vara vacker behöver man må bra. Våra näringsexperter vid Laboratoire Santé Naturelle tar fram effektiva kosttillskott och produkter för skönhet, slimming och välbefinnande. Alla produkter utgår från växtriket för att ge kroppen det bästa.

Läs mer

SE ÄVEN