MED PASSION FÖR VÄXTRIKET

Växtriket är vår passion sedan mer än 50 år tillbaka.
Vi har skapat en unik form av skönhetsprodukter,
Skönhet från växtriket. Den är skönhetens framtid
med sina banbrytandee, effektfulla,
respektfulla och annorlunda produkter.

VIDEO OM SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET

VARJE VÄXT HAR EN GENIALITET

Alla växter har inte samma förmågor. De har sina speciella egenskaper, olika styrkor. Det är deras genialitet.

För att leva, överleva och återbildas finner de nya vägar. De anpassar sig. För att överföra denna styrka till huden avkodar Yves Rocher varje växts genialitet.

Vi har kartlagt växternas genialiteter och delat in dem i sex stycken: liv, anpassning, förförelse, erövring, kommunikation och arkitektur. 

VÅRT UTOMHUSLABORATORIUM ÄR 3,7 MILJADER ÅR

Över hela världen ger sig våra forskare ut för att söka efter exceptionella växter, som de sedan tar med sig till våra laboratorier för att utforska deras genialitet.

I vår botaniska trädgård i La Gacilly finns en unik samling med fler än 1 100 växtarter som alla har effektiva egenskaper att utforska.

I vårt forskningscenter i Issy-les-Moulineaux studerar dagligen vårt unika forskarteam olika växtarter, analyserar deras sammansättning och tar fram nya utvinningsprocesser och unika kosmetiska formulor.

Att optimera assimilationen mellan aktiva vegetabiliska ingredienser och huden är vår specialitet

ASSIMILATION

Assimilation innebär att huden låter en aktiv ingrediens gå in i den och påverka den med sina goda egenskaper.

Huden är ett levande organ. Den känner igen de aktiva vegetabiliska ingredienserna eftersom de liksom huden är naturliga.

Levande känner igen levande. Huden känner igen växtriket. Det är därför som en vegetabilisk molekyl, som är levande och naturlig, lättare kan assimileras med huden.

Växterna har fantastiska förmågor. Men det räcker inte att tillföra dem till huden som de är. Vi tagit fasta på detta genom att optimera assimilationen mellan aktiva vegetabiliska ingredienser och huden.

Att införliva växternas kraft i form av aktiva ingredienser som kan assimileras med huden genom exklusiva formulor är en konst. En konst som Yves Rocher sedan länge behärskar och ständigt förbättrar.

SE ÄVEN