Koncentrerad duschgel -  Bourbonvanilj 100 ml
Koncentrerad duschgel -  Bourbonvanilj 100 ml
Koncentrerad duschgel -  Bourbonvanilj 100 ml
Zooma produkten
yves rocher
Vanilj
Yves Rocher har valt ut en bourbonvanilj som odlas enligt traditionen på en ö som förr hette Île Bourbon. Den tillhör orkidéfamiljen och ger huden en skir, sammetslen och sensuell doft. Bourbonvaniljens första ljusa noter övergår i en behaglig och intrikat doftkaraktär.
yves rocher

yves rocher
Användningsråd
Flaskan är försedd med en doseringskork. En klick räcker till en dusch. Tryck försiktigt på flaskan och släpp direkt för att få ut en dos till en dusch.
yves rocher
Les Plaisirs Nature

Koncentrerad duschgel - Bourbonvanilj, 100 ml

Concentrated Shower Gel - Bourbon Vanilla

Koncentrerad duschgel med ekologisk aloe vera och sensuell doft av vanilj.Gör en insats för miljön! Använd koncentrerad duschgel med en lätt biologiskt nedbrytbar formula som räcker till lika många duschar som vår ordinarie 400 ml flaska. En klick räcker!Dessutom bidrar miniformatet till mindre avfall, 50% mindre plaståtgång och 50% mindre växthusgaser. Flaskan som är återvinningsbar är perfekt storlek för resan, i träningsväskan och tillverkad av återvinningsbar plast. Bättre för vår planet helt enkelt!

Nominerad i Swedish Beauty Awards 2018. Nominerad i Danish Beauty Award 2018 (årets gröna pris).

För varje koncentrerad duschgel planterar Yves Rocher ett träd till kampanjen Plant for the Planet. Läs mer på https://www.yves-rocher-fondation.org/en/
59,00kr
image-88439

REF : 88439
:
Finns i lager
Flaska: 100 ml pris per 1 l:  590,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ