Du kan även prova...
Läppbalsam - Körsbär
Mer info
25,00kr

REF : 00599
:
pris per 1 kg: 5 208,33kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Peelingtvål
Zooma produkten
amande
Lavendel, pomerans och apelsinblomma
Ett urval av eteriska oljor med erkänt lugnande och välgörande verkan – lavendel, pomerans och apelsinblomma – blir till en avslappningsritual för de speciella tillfällen då du vill ta hand om dig själv utan att behöva tänka på tiden.
ANVÄNDNINGSRÅD
Använd 1 till 2 gånger i veckan och applicera inte på irriterad hud.
Les Plaisirs Nature

Peelingtvål - Apelsinblomma, lavendel, pomerans, 200 gr

Exfoliating Soap – Orange Blossom Lavender Petitgrain

ONLINE EXCLUSIVE

En fast tvål med avslappnande doft av apelsinblomma, lavendel och pomerans. Den helt naturliga peelingeffekten kommer från kli och mandel.

Innehåller mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung.

Då tvålen innehåller så hög halt naturliga ingredienser kan den förändras i färgen efter ett tags användning utan att det påverkar doften.

Lavendeln som Yves Rocher använder kommer från ekologiska odlingar vid familjeägda verksamheter i Provence. Den eteriska oljan finns i foderbladen och inte kronbladen så när kronbladen börjar vissna är det dags för skörd. Lavendeln skördas vanligtvis maskinellt i slutet av juni till början av juli, under en tre- till fyraveckorsperiod. Därefter minskar halten av eterisk olja. Lavendel är en perenn vilket innebär att den återkommer år efter år. De blir produktiva först efter två till tre år, och ger som mest skörd två år senare innan den långsamt avtar. Jordlotterna förstörs då och växelbruk införs för att jorden ska återhämta sig.
85,00kr
image-78335

REF : 78335

200 g pris per 1 kg:  425,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ