Du kan även prova...
Massageolja - Närande arganolja
Mer info
199,00kr

REF : 71283
:
pris per 1 l: 1 990,00kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Må bra
Tvål
Zooma produkten
Tradition de Hammam

Tvål

Oriental Soap with Olive Oil

Denna orientaliska tvål förenar de näringsrika egenskaperna hos den ekologiska arganoljan från Marocko med de näringsrika egenskaperna hos olivoljan. Om du använder den här tvålen varje dag i duschen kommer den att göra din hud mjuk samtidigt som den blir fullständigt ren. Den behagliga doften omger dig med en gränslös känsla av livskraft.

Arganolja har alltid uppskattats för att den är så otroligt välgörande för huden.
Den är också en av de hemligheter, som de orientaliska kvinnorna har bevarat bäst. Arganfrukterna torkas i solen, sedan tas fruktköttet bort och kärnorna samlas in. Utvinningen av denna 100 % ekologiska olja sker i Marocko och utförs hantverksmässigt ännu i våra dagar. Yves Rocher har i sin forskning valt ut denna olja för att kunna erbjuda dig alla dess goda, uppbyggande och näringsrika egenskaper i ren form.

- Dermatologiskt testad.
- Vegetabiliska beståndsdelar: ekologisk arganolja från Marocko och tvålbas från olivolja.

+: En berusande och livsglad doft från soliga frukter med doftnoter från jasmin och ros.

Yves Rocher hämtar sin arganolja från berbiska kvinnokooperativ i byarna i sydvästra Marocko, nära Agadir. Kvinnorna plockar fallfrukterna mellan juni och september och lägger dem sedan för att torka. De tar ur fruktköttet, krossar kärnorna och plockar ur de mandelformade nötterna som sedan sorteras noggrant.Genom sitt engagemang i rättvisemärkta, solidariska och ansvarsfulla kvinnokooperativ och med stöd av sina samarbetspartners är Yves Rochers målsättning att tillvarata och utveckla detta uråldriga kunnande och att garantera rättvisa och bestående löner till kvinnorna. Vi deltar i arbetet för bevarandet av verksamheter på landsbygden och i finansieringen av en utvecklingsfond för dessa kooperativ.
99,00kr
image-54592

REF : 54592

150 gr pris per 1 kg:  660,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ