Balsam - Glansgivande, ringblomma, 150 ml
Zooma produkten
INGREDIENSER
Ringblomma
yves rocher
Ringblomma
Ringblomsolja och hallonvinäger är kända för sin förmåga att avlägsna kalk. De är utvalda av våra experter eftersom de slätar ut ytan på hårfibrerna. Dessa aktiva ingredienser är en viktig del av våra formulor och de ger en intensiv glans. Hårfibern blir helt utslätad och får tillbaka sin reflektionsförmåga. Håret får en härlig lyster och blir strålande vackert.
Innehåller mer än 99%* ingredienser med naturligt ursprung.
Botanical Expertise - Hair

Balsam - Glansgivande, ringblomma, 150 ml

Intense Shine Conditioner

Ett balsam som slätar ut ytan på hårfibrerna så de återfår sin glans och sin lyster. Håret blir glansigt, mjukt och lättare att reda ut. Innehåller glansgivande extrakt av ringblomma från ekologiska odlingar.

Ringblomman är en symbolisk blomma som odlas på Yves Rochers marker i La Gacilly i Bretagne sedan 1979. Den sås direkt på fältet under mars och april och skördas vid blomningen i juli. Blommornas starka brandgula färg har gjort de magnifika blomsterfälten kända i byn. Den är anpassad till det lokala klimatet och behöver inte vattnas, och som alla växter i La Gacilly odlas den ekologiskt. Yves Rocher föredrar odlad ringblomma framför vild ringblomma eftersom den har större blommor som innehåller mer av de aktiva ingredienserna.
picto-best
69,00kr
image-79967

REF : 79967

Tub: 150 ml pris per 1 l:  460,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ