Du kan även prova...
Hårvinäger - Glansgivande
Mer info

REF : 38349
:
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Schampo
Zooma produkten
yves rocher
Ringblomma
Ringblomsolja och hallonvinäger är kända för sin förmåga att avlägsna kalk. De är utvalda av våra experter eftersom de slätar ut ytan på hårfibrerna. Dessa aktiva ingredienser är en viktig del av våra formulor och de ger en intensiv glans. Hårfibern blir helt utslätad och får tillbaka sin reflektionsförmåga. Håret får en härlig lyster och blir strålande vackert.

Schampo - Glansgivande

Intense Shine Shampoo

När ytan på hårfibrerna slätas ut återfår de sin glans och sin lyster. Detta schampo gör att trött och livlöst hår ser välmående och strålande ut igen. Innehåller glansgivande extrakt av ringblomma från ekologiska odlingar.

Ringblomman är en symbolisk blomma som odlas på Yves Rochers marker i La Gacilly i Bretagne sedan 1979. Den sås direkt på fältet under mars och april och skördas vid blomningen i juli. Blommornas starka brandgula färg har gjort de magnifika blomsterfälten kända i byn. Den är anpassad till det lokala klimatet och behöver inte vattnas, och som alla växter i La Gacilly odlas den ekologiskt. Yves Rocher föredrar odlad ringblomma framför vild ringblomma eftersom den har större blommor som innehåller mer av de aktiva ingredienserna.

Innehåller mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung.
image-80850

REF : 80850
:

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ