Schampo för brunt hår
Schampo för brunt hår
Zooma produkten
Kastanj
Våra forskare inom Skönhet från växtriket har upptäckt att extrakt från kastanjeträdets blad är ett naturligt färgämne. Kastanj är rikt på tanniner som ger nytt liv åt bruna hårtoner och skördas på våra egna fält i La Gacilly eller av våra lokala samarbetspartner
Användningsråd
Applicera i fuktigt hår. Skölj ur ordentligt.
Botanical Expertise - Hair

Schampo för brunt hår, kastanj, 200 ml

Brown Highlights Shampoo

Liva upp och framhäv de härligt varma tonerna i brunt hår med kastanj-extrakt. Fungerar lika bra på naturligt som färgat hår. Håret får mer lyster, vackrare toner och blir lätt och smidigt.

Formulan är testad under kontroll av hudläkare.
Innehåller mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung.
Innehåller en färgande naturlig ingrediens.
Återvinningsbar flaska med återvunnen plast.

KASTANJ
HÅLLBAR VÄXTHANTERING SOM LEDER TILL ÖKAD RESPEKT FÖR NATUREN
Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika växtområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 pelare:

1. SKÖRDA PÅ ETT ANSVARSFULLT SÄTT
Kastanjens största styrka? Den är motståndskraftig och kan överleva i näringsfattiga, sura och torra områden. Kastanjen är också mycket användbar. Mest känt är kanske att man tar vara på virket och de näringsrika frukterna, men faktum är att även bladen, som är rika på tanniner, används för sina färgande egenskaper.
De kastanjeblad som vi använder kommer från träd som växer helt naturligt, utan några kemikalier, i det område där vårt varumärke en gång grundades, i La Gacilly i franska Bretagne.

2. SKYDDA VÄXTRIKET
Bladen skördas för hand av Yves Rochers odlingsteam i slutet av juni, när de är helt utslagna och innan trädet börjat bära frukt. Våra team är noga med att bara plocka blad från friska träd och tar aldrig mer än en tredjedel av lövverket. På så sätt försvagar man inte trädet utan säkerställer att det kan bygga upp sina reserver inför vintern, vilket garanterar ett hållbart nyttjande av kastanjen.

3. RESPEKTERA NATUREN
Efter skörden torkas bladen för att sedan malas så att man kan utvinna tanninerna, som är kända för sina färgande egenskaper. Våra forskningsexperter inom Skönhet från växtriket har valt ut ett helt naturligt extrakt utan konserveringsmedel för att värna om naturen.
69,00kr
image-70268

REF : 70268

Flaska: 200 ml pris per 1 l:  345,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ