Stråla
Lysterbooster
Zooma produkten
vetiver
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
Lumi-Vegetal Technology + Elixir 7.9Lumi-Vegetal Technology består av erkänt lystergivande växtextrakt och pärlemor omsluten av vegetabiliskt vax. Yves Rochers forskare har kombinerat det med komplexet Elixir 7.9 som har 7 växter med 9 anti-age-patent. Denna unika sammansättning ger huden både ny energi och en fantastisk lyster.
vetiver

KONSTATERAD EFFEKTIVITET
*Användartest på 22 kvinnor med applicering 2 gånger per dag under 4 veckor.
Elixir 7.9

Lysterbooster

Luminosity Reactivator

En riktigt multifunktionell beauty booster som återaktiverar hudens energiproduktion och ger en helt fantastisk ny ungdomlig lyster och finish. Använd den ensam eller ovanpå din vanliga ansiktscrème. Kan blandas med din dagcrème eller foundation för att ge en mer subtil lyster.

Applicera varje morgon, ensamt eller efter din vanliga dagcrème.

Nominerad i Danish beauty award 2015

Den aphloia som Yves Rocher använder skördas ute i naturen på Madagaskar runt staden Moramanga, öster om Antananarivo. Vår madagaskiska samarbetspartner är mycket mån om att bevara denna naturresurs och därför mycket noggrann med att plockarna får rätt utbildning. Skörden utförs till 80 % av kvinnor och sker enbart för hand och bara under oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas. Bladen torkas innan de transporteras vidare. För att uppmuntra och och stödja arbetet deltar Yves Rocher i finansieringen av industriell utrustning. Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.
picto-maxPercentSavedExceeded
149,00kr Ordinarie pris
349,00kr
image-74042

REF : 74042
:
Finns i lager
Pumpflaska: 30 ml pris per 1 l:  4 966,67kr