Ansiktsmask
Zooma produkten
scutellaire
Frossört
Frossörtsrot från Bajkal har sedan länge använts för sina balanserande, renande egenskaper. Pulvret utvinns genom en helt naturlig process. Frossörtsroten i denna serie kommer från noga kontrollerade odlingar med garanterad spårbarhet, för optimal kvalitet och bästa möjliga resultat.

Effektivitet
92%* av kvinnorna konstaterade: ”Renar huden och gör den fräsch”*Användartest under kontroll av hudläkare på 25 kvinnor under 4 veckor.
Sebo Végétal

Ansiktsmask - Mattar ner fet, kombinerad hud, 75 ml

Purity Mask

En renande ansiktsmask som ger en omedelbar fräsch känsla åt fet hud och blandhud. Masken är berikad med lera som effektivt absorberar talgöverskott för att på vis låta huden andas. Frossörtsrot håller huden i balans och hjälper den att hålla sig matt och fin.

För att inte bidra till det hårda trycket på vild frossört, som huvudsakligen används inom kinesisk medicin, har Yves Rocher valt att förse sig med frossörtsrötter från speciella odlingar. De ligger omkring staden Anguo i provinsen Hebei, som ligger sydväst om Peking i Kina. Växterna skördas ett och ett halvt år efter sådden, i november. Rötterna torkas i solen av bönderna. Sedan borstas dammet bort och de paketeras. För att rötterna ska leva upp till Yves Rochers krav kontrolleras kvaliteten mycket noga innan de skickas till Frankrike. På så vis garanteras halten av aktiva ämnen och frånvaron av insektsmedel.
129,00kr
image-50510

REF : 50510

Tub: 75 ml pris per 1 l:  1 720,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ