Rengöringsgel
Rengöringsgel
Zooma produkten
scutellaire
Frossört
Frossörtsrot från Bajkal har sedan länge använts för sina balanserande, renande egenskaper. Pulvret utvinns genom en helt naturlig process. Frossörtsroten i denna serie kommer från noga kontrollerade odlingar med garanterad spårbarhet, för optimal kvalitet och bästa möjliga resultat.

Effektivitet
100%* av kvinnorna konstaterade ”Tar varsamt bort orenheter och talgöverskott” *Användartest under kontroll av hudläkare på 25 kvinnor under 4 veckor.".
Sebo Végétal

Rengöringsgel - Balanserar fet, kombinerad hud 125 ml

Purifying Cleansing Gel

Första steget mot en ren, fräsch hud: en lätt rengöringsgel som tar bort orenheter och talgöverskott utan att torka ut. Berikad med pulver från frossörtsrot som har renande, balanserande egenskaper. Perfekt för blandad till fet hud.

För att inte bidra till det hårda trycket på vild frossört, som huvudsakligen används inom kinesisk medicin, har Yves Rocher valt att förse sig med frossörtsrötter från speciella odlingar. De ligger omkring staden Anguo i provinsen Hebei, som ligger sydväst om Peking i Kina. Växterna skördas ett och ett halvt år efter sådden, i november. Rötterna torkas i solen av bönderna. Sedan borstas dammet bort och de paketeras. För att rötterna ska leva upp till Yves Rochers krav kontrolleras kvaliteten mycket noga innan de skickas till Frankrike. På så vis garanteras halten av aktiva ämnen och frånvaron av insektsmedel.

Miljötänk:
Gasutsläppen vid produktionen av våra nya glasburkar, som påverkar växthuseffekten, reduceras nu med 30%.Våra nya plastförpackningar gör att vi använder cirka 20 ton mindre plast per år.
picto-best
99,00kr
image-57007

REF : 57007

Tub: 125 ml pris per 1 l:  792,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ