Serum
Zooma produkten
scutellaire
Frossört
Frossörtsrot från Bajkal har sedan länge använts för sina balanserande, renande egenskaper. Pulvret utvinns genom en helt naturlig process. Frossörtsroten i denna serie kommer från noga kontrollerade odlingar med garanterad spårbarhet, för optimal kvalitet och bästa möjliga resultat.

Effektivitet
88%* av kvinnorna konstaterade: ”Porerna blir mindre redan efter första appliceringen”*Användartest under kontroll av hudläkare på 26 kvinnor under 4 veckor..
Sebo Végétal

Serum - Porminimerande, fet hud, 30 ml

Pore Minimizing Serum

Ett lätt och fräscht serum som minimerar porerna och gör det lättare för huden att andas. Berikat med frossörtsrot som verkar balanserande och som hjälper till att absorbera talgöverskott utan att torka ut. Huden får en finare, jämnare struktur och en mattare yta med mindre synliga porer.

För att inte bidra till det hårda trycket på vild frossört, som huvudsakligen används inom kinesisk medicin, har Yves Rocher valt att förse sig med frossörtsrötter från speciella odlingar. De ligger omkring staden Anguo i provinsen Hebei, som ligger sydväst om Peking i Kina. Växterna skördas ett och ett halvt år efter sådden, i november. Rötterna torkas i solen av bönderna. Sedan borstas dammet bort och de paketeras. För att rötterna ska leva upp till Yves Rochers krav kontrolleras kvaliteten mycket noga innan de skickas till Frankrike. På så vis garanteras halten av aktiva ämnen och frånvaron av insektsmedel.
219,00kr
image-07280

REF : 07280

Pumpflaska: 30 ml pris per 1 l:  7 300,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ