Du kan även prova...
Micellärvatten - Balanserar fet, kombinerad hud 200 ml
Mer info
79,00kr

REF : 38601
:
pris per 1 l: 395,00kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Täckstift
Täckstift
Zooma produkten
scutellaire
Frossört
Frossörtsrot från Bajkal har sedan länge använts för sina balanserande, renande egenskaper. Pulvret utvinns genom en helt naturlig process. Frossörtsroten i denna serie kommer från noga kontrollerade odlingar med garanterad spårbarhet, för optimal kvalitet och bästa möjliga resultat.

Sébo Végétal

Täckstift

Blemish Corrector

En snabb, effektiv punktbehandling mot problemområden. Den lätta formulan torkar ut, reparerar och kamouflerar finnar, kvisslor och orenheter, samtidigt som den minskar och balanserar hudens talgproduktion. På sikt blir huden jämnare och slätare. Universalnyansen passar alla hudtoner.

För att inte bidra till det hårda trycket på vild frossört, som huvudsakligen används inom kinesisk medicin, har Yves Rocher valt att förse sig med frossörtsrötter från speciella odlingar. De ligger omkring staden Anguo i provinsen Hebei, som ligger sydväst om Peking i Kina. Växterna skördas ett och ett halvt år efter sådden, i november. Rötterna torkas i solen av bönderna. Sedan borstas dammet bort och de paketeras. För att rötterna ska leva upp till Yves Rochers krav kontrolleras kvaliteten mycket noga innan de skickas till Frankrike. På så vis garanteras halten av aktiva ämnen och frånvaron av insektsmedel.
picto-best
79,00kr
image-19356

REF : 19356

Stift: 1,4 g pris per 1 kg:  56 428,57kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ