ask
Ansiktsmask
Zooma produkten
vetiver
Ask
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
Vårdande koncentrat av ask (patenterat i Frankrike)I sin forskning kring Skönhet från växtriket upptäckte Yves Rocher att naturen bär på en kraftfull ingrediens mot torr hud och de obehag detta för med sig: koncentrat av ask.Denna växtsaft, som utvunnits från askträdet och därefter genomgått en naturlig reningsprocess, är ett verkligt koncentrat av vårdande kraft. Koncentrat av ask tillför inte bara lipider utifrån, utan stimulerar även hudens naturligt vårdande mekanismer och boostar dess framställning av egna lipider.Koncentratet ger bestående resultat på huden, som blir mjuk och smidig med en långvarig känsla av välbehag. En riktig persikohud!

"Ett verkligt koncentrat av naturens välgörande krafter, som stimulerar hudens naturligt vårdande mekanismer”.
XAVIER ORMANCEY Forsknings- och utvecklingschef på Yves Rocher
Nutritive Végétal

Ansiktsmask

Creamy Repair Mask

För torr, stramande hud som behöver en intensivvårdande behandling: en reparerande ansiktsmask som laddar huden med djupnärande ingredienser. Den krämiga moussekonsistensen lindrar obehagskänslor och lämnar huden riktigt mjuk och skön.

Produktens +: den mousseliknande konsistensen som är så mjuk.

Formula testad under kontroll av hudläkare
Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: extrakt av asksav, makadamiaolja.

Det koncentrat vi använder kommer från manna-asken från producenter i norra Sicilien som sköter skörden på gammalt traditionellt sätt. Asken börjar producera manna, som är en slags sav, efter sex år och fortsätter med detta under ett tjugotal år. Tappningen börjar i slutet av juni när bladen börjar förlora sin glans på grund av torkan. Saven framträder genom att man gör ett snitt i barken så den flyter ut längs stammen och kristalliseras långsamt i solen för att slutligen bli till manna. Den tappas för hand i spannar och torkas sedan i solen. På 50-talet höll produktionen av manna från mannaask på att försvinna. Genom att engagera oss i detta odlingsområde bidrar varumärket Yves Rocher till bevarandet av det traditionella sicilianska kunnandet och av landskapen.
picto--34%
79,00kr Ordinarie pris
119,00kr
image-49467

REF : 49467
:
Finns i lager
Tub: 75 ml pris per 1 l:  1 053,33kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ