Ansiktsmask
Zooma produkten
Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: sav från blå agave från ekologiska odlingar, lönnsav från hållbara odlingar.
sav
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
SAV FRÅN VÄXTRIKET SOM KAPSLAR IN FUKTEN
Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Därför har Yves Rochers forskare inom Skönhet från växtriket valt att använda dem i fuktvårdsserien Hydra Végétal. Tillsammans med det patenterade vegetabiliska ämnet betain kapslar de in stora mängder fukt i huden, för en varaktig, intensiv fukttillförsel (test in vitro). Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade*. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.


*Test in vivo genom Raman-spektroskopi

"Sav från växtriket kapslar in fukten och har förmågan att tränga in i överhudens samtliga lager. Den sav vi använder är dessutom utvunnen på ett naturligt sätt."Xavier Ormancey, forsknings- och utvecklingschef på Yves Rocher.


Hydra Végétal

Ansiktsmask

Intense Hydrating Mask

Känns huden törstig? Bomba den med fukt! Med denna intensivt återfuktande gelmask blir huden mjuk och fyllig med en fräsch lyster på bara 15 minuter. Berikad med sav från växtriket, som kapslar in fukten för en både omedelbar och varaktig effekt.

Använd i ansiktet 2 gånger i veckan. Låt verka 5 minuter och torka sedan av med bomull.

Skönhet från växtriket sedan 1959®
• Formulan har testats under kontroll av hudläkare.
• Inga animaliska ingredienser.
• Vi gör en insats för vår jord genom att använda förpackningar av återvinningsbar kartong från hållbart odlade skogar. Förpackningstexterna är tryckta med vegetabilisk färg. Inga bruksanvisningar. Inga inplastade produkter.

99,00kr
image-A45294

REF : A45294

Tub: 75 ml pris per 1 l:  1 320,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ