Seve
Rengöringsvatten
Zooma produkten
yves rocher

Iform nr 15 2013
Hydra Végétal

Fuktgivande micellärvatten - Normal, blandhud, 200 ml

Hydrating Micellar Water 2 in 1

Rengöring och ansiktsvatten i ett! Ett lätt rengöringsvatten som avlägsnar orenheter och smink och gör huden spänstig och fräsch i ett enda svep. Sav från lönn och blå agave återfuktar och får huden att stråla. Särskilt framtagen för normal och blandhud.

Hur fungerar Eau Micellaire?
Eau Micellaire är en benämning för en typ av rengöring baserad på små mikropartiklar, som likt magneter suger åt sig smuts och på så vis avlägsnar orenheter från huden.

• Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsocker, sav från ekologisk agave, betain och ekologiskt trollhasselvatten.

Yves Rocher använder extrakt av agave från ekologiska odlingar i delstaterna Jalisco, Zacatecas, Nayarit och Sinaloa i västra Mexiko. Det tar 8 till 12 år från plantering till skörd och under denna period tar odlarna eller ”jimadorerna” noggrant hand om odlingarna för att främja deras tillväxt. Under denna fas byggs socker upp i mitten av bladen, som hjälper den att stå emot torkan. När bladen har uppnått maximal koncentration av socker skördas de och sedan komposteras den del man inte använder.
79,00kr
image-35184

REF : 35184

Flaska: 200 ml pris per 1 l:  395,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ