Lusern
Dagcrème
Zooma produkten
yves rocher

KONSTATERAD EFFEKTIVITET
Effektivitet mot ålderstecken: 78%*

*Vetenskapligt test – Minskning av ålderstecknens djup med igenomsnitt 10,7 % uppmätt på 78 % av kvinnorna efter en månad
yvesrocher
EN HUDVÅRD SOM TAR HÄNSYN TILL NATUREN
Yves Rochers forskning har lett till att extrakt av ekologiska lusernfrön har valts ut för att motverka framträdande tecken på åldrande. Detta effektiva aktiva ämne mot ålderstecken innehåller en hög halt av mono- och oligosackarider. De återskapar hudens kollagen* och gör huden som ung på nytt: den förnyas och får skydd och lyster.(*Tester in vitro)
• Naturlig formula till mer än 98 %.
• Formulan innehåller upp till 85 % ekologiska vegetabiliska extrakt. Innehåller inte extrakt med ursprung från petrokemi, silikon, paraben eller syntetiskt färgämne.

Formulans hemlighet: Extrakt av ekologisk lusern återskapar hudens kollagen och har en trippel anti-age effekt: huden slätas ut, skyddas och får ny lyster.
yvesrocher
Lifting Bio

Dagcrème

Anti-Wrinkle Day Care

Välj en hudvård som tar hänsyn till naturen samtidigt som den ger klara, synbara anti-age-resultat. Extrakt av ekologisk lusern återskapar hudens kollagen och har en trippel anti-age effekt: huden slätas ut, skyddas och får ny lyster.

Denna lätta dagcrème med aktiva, ekologiskt odlade ingredienser ger en synligt utslätande effekt på ålderstecken. För varje dag som går får huden ökad motståndskraft, förbättrad spänst och klarare lyster. Den milda, sköna doften är helt naturlig och ger en fin påminnelse om alla de ekologiska växtextrakt som ingår i formulan.

Produktens +: Certifierat av ECOCERT – ett miljövänligt val som innebär mindre och miljövänligare förpackningsmaterial, tryckt med vegetabilisk färg, samt koldioxidkompensation som en del av kampen mot den globala uppvärmningen.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: Extrakt av lusern, aloe vera gel, sheasmör, kakaosmör, sesamolja, jojobaolja och extrakt av ringblomma.
98.9 % av de totala ingredienserna har naturligt ursprung.
36.2 % av de totala ingredienserna kommer från ekologiska odlingar.
100% naturligt doftämne

Användningsråd: Den lätta konsistensen tas snabbt upp av huden. Applicera en hasselnötstor klick av crèmen i ansiktet, varje morgon.

Ekologiskt certifierat. Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT referenssystem som finns tillgängligt på: http://cosmetics.ecocert.com
picto-maxPercentSavedExceeded
79,00kr Ordinarie pris
169,00kr
image-77931

REF : 77931
:
Finns i lager
Burk: 50 ml pris per 1 l:  1 580,00kr