Förföra
Dagcrème
Dagcrème
Zooma produkten
yves rocher
Skönhet från växtriket® :
Växter har förmågan att ständigt förnya sig tack vare celler med speciella egenskaper: vegetabiliska stamceller. I en helt ny produktformula har vi tillsatt fjärde generationens stamceller, hela och intakta, för deras kraftfulla effekt på hudens ålderstecken. Hudensnaturliga cellförnyelse stimuleras dagligen och kollagen- och hyaluronstrukturen i huden förstärks*.
*Tests in vitro

Användartest

80%* av kvinnorna har konstaterat en förstärkt hud efter en månads användning.*Användartest på 106 personer.

70% av kvinnorna konstaterade att crèmen hade en effekt på hudens alla ålderstecken.*
*Belåtenhetstest på 201 kvinnor under 4 veckor.

Cellförnyelsen ökar med +30%* på bara 6 dagar!
*Test in vitro
yvesrocher*Helhetsbetyg 4 eller 5 av 5 möjliga efter tre veckors användning. Användartest på 300 av Taras läsare under tre veckors användning.
Anti-Age Global

Dagkräm - Mot alla ålderstecken, normal hud, 50 ml

Complete Anti-Aging Day Care

Upplev vår hittills mest revolutionerande dagcrème, med fjärde generationens stamceller från echinacea som kraftigt ökar hudens cellförnyelse. Den regenererande effekten ger huden nytt liv och ett ungdomligare utseende: Rynkor och linjer slätas ut, fastheten förbättras markant och lystern får en rejäl boost. Den lena, behagliga formulan förser huden med massor av fukt, skyddar den mot påfrestningar och gör den lyxigt mjuk och smidig.

Den botaniska trädgården i La Gacilly är en plats för observation och skydd av mer än 1100 växtarter. I över 50 år har den varit en källa till outsinlig inspiration för våra forskare. Med sina unika kunskaper har de arbetat på många ursprungliga arter. Deras mål har varit att få fram vegetabiliska stamceller med enastående kvalitet och effektivitet. Urvalsprocessen ledde dem till Echinacea angustifolia, en växtartsom finns i den vetenskapliga samlingen i detta fantastiska ”utomhuslaboratorium”. Odlingsprocessen för stamcellerna sker i laboratorier och gör alltså därför inte slut på växternas förnybara resurser eller genererar avfall, förutom vätskan från odlingssubstratet som kan återvinnas.
picto-best
379,00kr
image-14803

REF : 14803

Burk: 50 ml pris per 1 l:  7 580,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ