Micellärt gelvatten
Zooma produkten
yves rocher
APHLOIA
Denna buske, som växer på Madagaskars högland, har valts ut för sina exceptionella reparerande och skyddande egenskaper. Den har en enastående förmåga att reparera sin egen bark och lagrar i sina blad en naturlig molekyl som ger den ett effektivt skydd mot yttre angrepp. Med hjälp av en exklusiv, innovativ och till 100 % naturlig utvinningsprocess har våra forskare tagit fram ett ultrakoncentrerat extrakt av denna aktiva molekyl som tillför huden all den kraft som finns i denna växt samtidigt som man bevarar dess integritet. Detta ultrakoncentrerade extrakt av aphloia tränger in och sprider sig i hudens olika lager för en optimal och effektiv hudvård.

KONSTATERAD EFFEKTIVITET
Huden blir omedelbart detoxifierad* och perfekt rengjord.

*Effektivitetstest på 20 kvinnor under 28 veckor.
ANVÄNDNINGSRÅD
Applicera i hela ansiktet, på ögonlocken och på halsen med hjälp av bomull med lätta utjämnande rörelser.
Elixir Jeunesse

Micellärt gelvatten - Mot föroreningar, detoxifierande, 200 ml

Micellar Cleansing Water

Tar effektivt bort makeup och orenheter så huden detoxifieras och får en jämn och fräsch lyster.

Föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.

*Tester in vitro

- Testad under kontroll av hud- och ögonläkare

- Innehåller mer än 93 % ingredienser med naturligt ursprung

- MED ett ultrakoncentrerat extrakt av aphloia som naturligt assimileras med huden, framtaget med en till 100 % naturlig utvinningsprocess – Patent i Frankrike. Denna aktiva ingrediens kommer från ett odlingsområde på Madagaskar där verksamheten sker med respekt för miljön.

- Plastflaska med 25 % återvunnen plast.

- Aktiv ingrediens från ett utvalt odlingsområde på Madagaskar där man värnar om naturen.

APHLOIA

HÅLLBAR VÄXTHANTERING som leder till ökad respekt för människan och naturen.
Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika odlingsområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 PELARE:

1 SKÖRDA PÅ ETT ANSVARSFULLT SÄTT
Yves Rocher hämtar sin aphloia på Madagaskar, i regionen Moramanga från ett lokalt företag som tar stor hänsyn till arbets- och levnadsvillkoren för sina medarbetare.

2 SKYDDA VÄXTLIGHETEN, FÖR BEVARANDE AV NATURENS RESURSER
Den aphloia som används i Yves Rochers laboratorier skördas till 80 % av kvinnor, som har utbildats i den känsliga plockningen av bladen. Plockningen sker sålunda enbart för hand och bara från oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas.

3 DELA MED SIG TILL LOKALBEFOLKNINGEN
Varumärket Yves Rocher stödjer sin leverantör genom att delta i finansieringen av industriell utrustning. Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att i framtiden lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.

Våra dagliga liv snurrar på i allt snabbare takt och vi utsätter oss för nya påfrestningar såsom föroreningar. Detta påskyndar hudens åldrande.
På Yves Rocher ville vi finna en effektiv vegetabilisk lösning som reparerar huden och skyddar den från dessa skadliga effekter. Det naturliga åldrandet är en oundviklig fysiologisk process. Den ungdomliga hudens beständighet, från dess hudbarriär till dess kollagenstruktur, är i stort sett förutbestämd redan från födseln. Våra levnadssätt, vanor och den miljö vi lever i påskyndar åldrandet och mångdubblar tidens skadliga effekter på kroppen och särskilt på huden. Synbara föroreningar som du kan se på bomullsrondellen när du tvättar bort sminket på kvällen hindrar huden från att andas fullt ut. Men föroreningarnas skadliga effekter kan också vara osynliga... Luftföroreningar som ozon, kolmonoxid och kvävedioxid verkar direkt eller indirekt oxiderande på våra celler (förändringar av proteinstrukturer, cellulär kvävning etc.). För att huden ska kunna bevara sin ungdomliga och strålande glans är det därför viktigt att man reparerar den när skador uppstår och skyddar den från föroreningarna i miljön.

För varje köpt Micellärt gelvatten planterar Yves Rocher ett träd inom sin kampanj Plant for the Planet. Läs mer på https://www.yves-rocher-fondation.org/en/
picto--31%
89,00kr Ordinarie pris
129,00kr
image-18821

REF : 18821
:
Finns i lager
Flaska: 200 ml pris per 1 l:  445,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ