Förföra
Nattkur
Nattkur
Zooma produkten
4G vegetabiliska stamceller
yves rocher
Skönhet från växtriket® :
Växter har förmågan att ständigt förnya sig tack vare celler med speciella egenskaper: vegetabiliska stamceller. I en helt ny produktformula har vi tillsatt fjärde generationens stamceller, hela och intakta, för deras kraftfulla effekt på hudens ålderstecken. Hudensnaturliga cellförnyelse stimuleras dagligen och kollagen- och hyaluronstrukturen i huden förstärks*.
*Tests in vitro
Anti-Age Global

Nattkur - Intensivkur mot alla ålderstecken, 28 ml

The Complete Anti-Aging Cure

Ta skönhetssömnen till en ny nivå! Det är under nattens timmar som huden jobbar som mest intensivt med att förnya sig. Det är också då den är som mest mottaglig för anti-age-vård. The Complete Anti-Aging Cure är en 28-dagarskur som förenar kraften hos vegetabiliska 4G-stamceller med andra aktiva anti-age-ämnen, i en extra hög koncentration. För varje vecka som går boostas hudens naturliga cellförnyelse samtidigt som lystern återaktiveras och rynkor reduceras. Efter 28 dagar känns huden märkbart slätare, fastare och ungdomligare.

Applicera i ansiktet på kvällen innan nattcrèmen i 28 dagar. Upprepa kuren 2 till 3 gånger per år.En flaska motsvarar en veckas användning.

Den botaniska trädgården i La Gacilly är en plats för observation och skydd av mer än 1100 växtarter. I över 50 år har den varit en källa till outsinlig inspiration för våra forskare. Med sina unika kunskaper har de arbetat på många ursprungliga arter. Deras mål har varit att få fram vegetabiliska stamceller med enastående kvalitet och effektivitet. Urvalsprocessen ledde dem till Echinacea angustifolia, en växtartsom finns i den vetenskapliga samlingen i detta fantastiska ”utomhuslaboratorium”. Odlingsprocessen för stamcellerna sker i laboratorier och gör alltså därför inte slut på växternas förnybara resurser eller genererar avfall, förutom vätskan från odlingssubstratet som kan återvinnas.

Mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung
Formula testad under kontroll av hudläkare

Miljövänlig tub med 25 % mindre plast än en standardtub
Agave från ekologiska odlingar
549,00kr
image-15713

REF : 15713

Flaska: 28 ml pris per 1 l:  19 607,14kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ