Ögoncrème
Ögoncrème
Zooma produkten
yves rocher
Skönhet från växtriket® :
Växter har förmågan att ständigt förnya sig tack vare celler med speciella egenskaper: vegetabiliska stamceller. I en helt ny produktformula har vi tillsatt fjärde generationens stamceller, hela och intakta, för deras kraftfulla effekt på hudens ålderstecken. Hudensnaturliga cellförnyelse stimuleras dagligen och kollagen- och hyaluronstrukturen i huden förstärks*.
*Tests in vitro

Test
Cellförnyelsen ökar med +30%* på bara 6 dagar!
*Test in vitro

yvesrocher*Helhetsbetyg 4 eller 5 av 5 möjliga efter tre veckors användning. Användartest på 300 av Taras läsare under tre veckors användning.
Anti-Age Global

Ögonkräm - Mot alla ålderstecken, 15 ml

Complete Anti-Aging Eye Care

Låt kraften hos fjärde generationens stamceller göra underverk för området kring ögonen. Den banbrytande formulan boostar hudens cellförnyelse och har en påtaglig anti-age-effekt: Rynkor och linjer slätas omedelbart ut, påsar och mörka ringar under ögonen minskas avsevärt och blicken blir märkbart piggare. Ett måste för dig som kräver maximalt resultat av din ögoncrème.

Den botaniska trädgården i La Gacilly är en plats för observation och skydd av mer än 1100 växtarter. I över 50 år har den varit en källa till outsinlig inspiration för våra forskare. Med sina unika kunskaper har de arbetat på många ursprungliga arter. Deras mål har varit att få fram vegetabiliska stamceller med enastående kvalitet och effektivitet. Urvalsprocessen ledde dem till Echinacea angustifolia, en växtartsom finns i den vetenskapliga samlingen i detta fantastiska ”utomhuslaboratorium”. Odlingsprocessen för stamcellerna sker i laboratorier och gör alltså därför inte slut på växternas förnybara resurser eller genererar avfall, förutom vätskan från odlingssubstratet som kan återvinnas.
picto-best
279,00kr
image-69311

REF : 69311
:
Finns i lager
Tub: 15 ml pris per 1 l:  18 600,00kr

dina fördelar



  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ