Stråla
Serum, 30 ml
Serum, 30 ml
Zooma produkten
APHLOIA
Denna buske, som växer på Madagaskars högland, har valts ut för sina exceptionella reparerande och skyddande egenskaper. Den har en enastående förmåga att reparera sin egen bark och lagrar i sina blad en naturlig molekyl som ger den ett effektivt skydd mot yttre angrepp. Med hjälp av en exklusiv, innovativ och till 100 % naturlig utvinningsprocess har våra forskare tagit fram ett ultrakoncentrerat extrakt av denna aktiva molekyl som tillför huden all den kraft som finns i denna växt samtidigt som man bevarar dess integritet. Detta ultrakoncentrerade extrakt av aphloia tränger in och sprider sig i hudens olika lager för en optimal och effektiv hudvård.

73% av kvinnorna upplevde att huden blivit reparerad och detoxifierad*.


*Belåtenhetstest på 101 kvinnor efter 4 veckor med applicering två gånger per dag.
Elixir Jeunesse

Serum - Mot föroreningar och reparerande, 30 ml

Double Action Essence

Föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.*Tester in vitro

Applicera några droppar morgon och kväll, innan dag- och nattcrème.

8 anti-age-patent*
*I Frankrike

Innehåller mer än 94% ingredienser med naturligt ursprung. Flaska i återvinningsbart glas, kartong från hållbart odlade skogar.

Föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Det ultrakoncentrerade extraktet från aphloia assimileras naturligt med huden och agerar mot de negativa effekterna som påskyndar åldrandet tack vare en dubbelverkande effekt: det boostar hudens system för reparation* och motståndskraft mot föroreningar*.
-På djupet: hudens struktur repareras och stärks*.
-På ytan: oxiderande påfrestningar och föroreningars dåliga effekter begränsas*.
Omedelbart: När huden lättare kan andas ser den mindre trött ut och hyn får mer lyster.
Efter 1 månad: Rynkor har reducerats. När huden blir detoxifierad så repareras den**.
*Tester in vitro **Tester in vivo

Den aphloia som Yves Rocher använder skördas ute i naturen på Madagaskar runt staden Moramanga, öster om Antananarivo. Vår madagaskiska samarbetspartner är mycket mån om att bevara denna naturresurs och därför mycket noggrann med att plockarna får rätt utbildning. Skörden utförs till 80 % av kvinnor och sker enbart för hand och bara under oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas. Bladen torkas innan de transporteras vidare. För att uppmuntra och stödja arbetet deltar Yves Rocher i finansieringen av industriell utrustning. Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.

För varje köpt Serum planterar Yves Rocher ett träd. Läs mer på https://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Elixir Jeunesse har fått fyra getingar i Expressen Söndag no 43 2018 test om Serum som föryngrar

”Huden får direkt en uppiggande lyster, den känns också mättad med fukt – vetskapen att serumet innehåller över 94% naturliga ingredienser känns bra, bland annat koncentrerade växtextrakt från aphloia som detoxar och reparerar. Doften är mild och naturlig och serumet går hyfsat in i huden”

picto--26%
279,00kr Ordinarie pris
379,00kr
image-83661

REF : 83661
:
Finns i lager
Pipettflaska: 30 ml pris per 1 l:  9 300,00kr

dina fördelar



  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ