Life Plant
Serum
Zooma produkten
blé
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
I genomsnitt har växter två serier kromosomer, huvud-ingrediensen i nya serien Sérum Végétal , Life Plant har upp till 128 stycken. Den har en komplett genetisk uppsättning som kan anpassa sig till alla situationer. Dessa egenskaper har vi har lyckats avkoda till nya Sérum Végétal. Life Plant odlas på våra egna ekologiska fält och huden känner igen det utvunna extraktet som stimulerar hudproteinet mTOR, som sedan i sin tur återaktiverar de mekanismer som motverkar rynkor och återskapar volymen inifrån, för en slätare, ungdomligare hud.
Havtornsextrakt stimulerar produktionen av elastin (test in vitro) som återskapar hudens elasticitet.

86%* av kvinnorna fick en uppmätt reducering av rynkornas djup.*Klinisk studie på 22 kvinnor uppmätt omedelbart. Genomsnittlig reducering av rynkornas djup med 10%.83%* av kvinnorna konstaterade att spänstigheten verkar blivit bättre igen efter 1 månad.*Belåtenhetstest på 102 kvinnor.
Sérum Végétal

Serum - Mot rynkor, för lifting, 30 ml

Wrinkles and Lifting - V-Shaping Serum

Ett riktigt kraftfullt serum som arbetar på djupet med att förbättra spänsten och ge ny definition åt ansiktskontur och hals. Den högkoncentrerade formulan har en reducerande effekt även på mer markerade rynkor, samtidigt som ansikte och hals ser mindre slappa ut.

Life Plant är så anpassningsbar att den kan växa på alla breddgrader. Det är därför som Yves Rocher kan odla den på sina egna ekologiska fält i La Gacilly i Frankrike. Det är det bästa sättet att studera den på, att följa hur den växer och kontrollera de ekologiska odlingarna.Sedan 2008 har agronomiska och fytologiska studier gjorts för att kunna fastställa vilka som är de bästa odlingsförhållandena (bevattning, såddtäthet, sandning etc.) och vilken som är den optimala skördeperioden. Resultatet blev att sådden av Life Plant sker på våren och den skördas i juli, efter 10 till 13 veckors odling, då den är som rikast på de önskade ingredienserna. Direkt efter skörden transporteras den i kylbil för att sedan snabbt genomgå en exklusiv och helt naturlig utvinningsprocess.
picto-best
379,00kr
image-64077

REF : 64077
:
Finns i lager
Pumpflaska: 30 ml pris per 1 l:  12 633,33kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ