Stråla
Serum
Zooma produkten
INGREDIENSER
30 exklusiva oljor + olja från 1000 rosor
macadamia, raps, sesam, oliv, ris, pistasch, majs, babassu, safflor, mango, ricin, kamelia, hasselnöt, argan, sötmandel, nattljus, solros, jojoba, camelina, valnöt, nyponros, aprikos, kokosnöt, persika, mariatistel, bomullsblomma, sumpört, avokado, andirobanöt, copra
Med tiden förnyar sig huden inte i samma takt som tidigare och lipiderna i överhuden minskar. Överhuden blir tunnare, torrare och förlorar sin mjukhet vilket gör att rynkorna blir märkbart tydligare. Våra experter har lyckats avkoda de vegetabiliska oljornas genialitet. Oljorna, som ligger skyddade i frökärnan, är en riktig näringskälla som ger energi och liv åt en ny växt. Experterna har valt ut 30 exklusiva oljor som har mycket goda anti-ageing-egenskaper och berikat dem med ett unikt oljeextrakt från 1000 rosor som assimileras perfekt med huden och återuppbygger den*.
*Test in vitro

Vår unika kedja av experter sedan 1959, har valt ut 30 exklusiva vegetabiliska oljor med egenskaper mot ålderstecken. Nu har de berikat denna hudvård med olja från 1 000 rosor som är rik på komponenter viktiga för hudens uppbyggnad*.*Test in vitro
ANVÄNDNINGSRÅD
Applicera morgon och kväll på hela ansiktet på väl rengjord och torr hud: massera försiktigt in några droppar från mitten av ansiktet och utåt.
1- Tryck en gång på den bruna pipen.
2- Släpp för att suga upp serumet i pipetten.
3- Tryck sedan lätt för att droppa önskad mängd.
Riche Crème med 30 exklusiva oljor

Serum - Mot rynkor, för näring, 30 ml

Beauty Elixir of 100% Botanical origin

Ett koncentrat av närande, djupverkande oljor som återaktiverar hudens naturliga lyster och slätar ut linjer och rynkor. Direkt vid appliceringen får huden en helt ny sammetslen mjukhet och strålande lyster och redan efter en månads användning har den en intensivt närande och cellförnyande effekt. Används ensamt eller som ett serum.

Testresultat: 79%* av kvinnorna upplevde en intensivt närande och cellförnyande effekt.
*Belåtenhetstest på 102 kvinnor under 4 veckor.
349,00kr
image-84034

REF : 84034
:
Finns i lager
Pipettflaska: 30 ml pris per 1 l:  11 633,33kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ