Dagcrème SPF 25
Dagcrème SPF 25
Dagcrème SPF 25
Dagcrème SPF 25
Zooma produkten
Hydra Végétal

Fuktbevarande dagkräm SPF 20, normal till kombinerad hud, 50 ml

Moisturizing Cream SPF 20 - Normal to Combination skin

Huden återuppbyggs omedelbart och blir fylligare och får vacker lyster. Huden håller sig fräsch och får återfuktning och skydd från yttre angrepp och UV-strålning hela dagen. Den lena konsistensen går snabbt in i huden.

Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut det cellulära vattnet från Carpobrotus edulis som aktiverar återfuktning och hjälper till att lagra* vatten och bevara* det under lång tid så att huden förblir återfuktad.
* Tester in vitro – Patentsökt i Frankrike

Applicering: Applicera på morgonen över hela ansiktet och halsen.

Testad under kontroll av hudläkare
- Innehåller inte mineraloljor
Vegansk*
* Produkt utan animaliskt innehåll.

En flytande och behaglig kräm

Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut Carpobrotus edulis för dess förmåga att fånga upp vatten och bevara det i sina blad.
Det exklusiva extraktet, det cellulära vattnet, aktiverar återfuktning och hjälper till att lagra* vatten i alla hudlager, bevara* det under lång tid och sedan frigöra* det så att huden förblir återfuktad.
* Tester in vitro – Patentsökt i Frankrike.

- Återvinningsbar glasburk

- Kartong från hållbart odlade skogar


CARPOBROTUS EDULIS
HÅLLBAR VÄXTHANTERING SOM LEDER TILL ÖKAD RESPEKT FÖR MÄNNISKAN OCH NATUREN

Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika växtområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 pelare:

1. SKÖRDA PÅ ETT ANSVARSFULLT SÄTT
Carpobrotus edulis är mycket motståndskraftig och förökar sig lätt. Den har därför spridit sig över stora områden från kusten vid Atlanten och Medelhavet. Men Yves Rochers laboratorier har sedan 2012 valt att använda sina egna odlingar av Carpobrotus edulis i Bretagne, på samma plats där varumärket en gång grundades.

2. SKYDDA VÄXTRIKET
Med hjälp av agronomiska och fytokemiska studier har vi kunnat fastställa den bästa skördetiden och utvinningsprocessen. Därför kan vi, efter endast sex månader i växthus, skörda de späda skotten fyllda med cellulärt vatten innan växten börjar blomma. Den nyskördade växten skickas sedan direkt till utvinningslaboratorierna i närheten av odlingarna för att behålla den höga kvaliteten. Det cellulära vattnet, som är rikt på aktiva molekyler, utvinns därefter genom naturliga processer efter de fysikaliska förädlingsstegen.

3. RESPEKTERA NATUREN
Odling i växthus gör att Yves Rocher kan kontrollera växtens utveckling och skapa de bästa förutsättningarna för att den ska kunna växa och föröka sig.

Test: Återfuktning i upp till 8 timmar*
Förbättrad lyster**
* Tester in vitro – Patentsökt i Frankrike
** Klinisk studie på 12 personer
picto--34%
119,00kr Ordinarie pris
179,00kr
image-99462

REF : 99462
:
Finns i lager
Burk: 50 ml pris per 1 l:  2 380,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ