Du kan även prova...
Rengöringsmjölk - Mot rynkor, för fasthet, 200 ml
Mer info
129,00kr

REF : 37163
:
pris per 1 l: 645,00kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Ögoncrème
Ögoncrème
Zooma produkten
blé
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
I genomsnitt har växter två serier kromosomer, huvudingrediensen i nya serien Sérum Végétal , Life Plant har upp till 128 stycken. Den har en komplett genetisk uppsättning som kan anpassa sig till alla situationer. Dessa egenskaper har vi har lyckats avkoda till nya Sérum Végétal. Life Plant odlas på våra egna ekologiska fält och huden känner igen det utvunna extraktet som stimulerar hudproteinet mTOR, som sedan i sin tur återaktiverar de mekanismer som motverkar rynkor och återskapar volymen inifrån, för en slätare, ungdomligare hud.

Risextrakt stimulerar syresättningen i cellerna (test in vitro) för att boosta hudens lyster.

Effektivitet
100% * av kvinnorna fick mer lyster i huden.*Självutvärdering av 22 kvinnor enligt semistrukturerad skala. Lystern ökade med i genomsnitt 107% efter 28 dagar. .
Sérum Végétal

Ögonkräm - Mot rynkor och påsar, för lyster, 15 ml

Wrinkles and Radiance - Luminizing Eye Roll-On

En skön, lättapplicerad ögoncrème för dig som vill motverka linjer och rynkor och samtidigt återfå en ny, fräsch lyster. Plus för den smidiga roll-on-applikatorn som snabbt sveper över ögonkonturen och ger en lätt svalkande känsla.

Life Plant är så anpassningsbar att den kan växa på alla breddgrader. Det är därför som Yves Rocher kan odla den på sina egna ekologiska fält i La Gacilly i Frankrike. Det är det bästa sättet att studera den på, att följa hur den växer och kontrollera de ekologiska odlingarna.Sedan 2008 har agronomiska och fytologiska studier gjorts för att kunna fastställa vilka som är de bästa odlingsförhållandena (bevattning, såddtäthet, sandning etc.) och vilken som är den optimala skördeperioden. Resultatet blev att sådden av Life Plant sker på våren och den skördas i juli, efter 10 till 13 veckors odling, då den är som rikast på de önskade ingredienserna. Direkt efter skörden transporteras den i kylbil för att sedan snabbt genomgå en exklusiv och helt naturlig utvinningsprocess.

Applicering: Applicera morgon och kväll på området runt ögonen med roll-on-applikatorn. För ett uppfriskande resultat, förvara gärna ögonkrämen i kylskåpet.

Miljötänk:
Gasutsläppen vid produktionen av våra nya glasburkar, som påverkar växthuseffekten, reduceras nu med 30 %. Våra nya plastförpackningar gör att vi använder cirka 20 ton mindre plast per år.

Test: 100%* av kvinnorna fick mer lyster i huden. *Självutvärdering av 22 kvinnor enligt semistrukturerad skala. Lystern ökade med i genomsnitt 107% efter 28 dagar.
picto-best picto--25%
179,00kr Ordinarie pris
239,00kr
image-25710

REF : 25710

Tub: 15 ml pris per 1 l:  11 933,33kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ