ask
Rengöringsgel
Rengöringsgel
Zooma produkten
vetiver
Askkoncentrat
INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET
Vårdande koncentrat av ask (patenterat i Frankrike)I sin forskning kring Skönhet från växtriket upptäckte Yves Rocher att naturen bär på en kraftfull ingrediens mot torr hud och de obehag detta för med sig: koncentrat av ask.Denna växtsaft, som utvunnits från askträdet och därefter genomgått en naturlig reningsprocess, är ett verkligt koncentrat av vårdande kraft. Koncentrat av ask tillför inte bara lipider utifrån, utan stimulerar även hudens naturligt vårdande mekanismer och boostar dess framställning av egna lipider.Koncentratet ger bestående resultat på huden, som blir mjuk och smidig med en långvarig känsla av välbehag. En riktig persikohud!

"Ett verkligt koncentrat av naturens välgörande krafter, som stimulerar hudens naturligt vårdande mekanismer”.
yves rocher

"Konstaterad effektivitet:

96% ”Den rengör min hud utan att vara aggressiv mot den”*

*Procent av testdeltagare. Självutvärdering, belåtenhetstest på 27 kvinnor.
Nutritive Végétal

Rengöringsgel - Närande

Velvety Ultra-Rich Cleanser

En rik och krämig ansiktsrengöring som lämnar huden ren och fräsch med en skön, behaglig känsla. Perfekt för dig som föredrar en rengöring med vatten, men som inte vill att huden ska kännas uttorkad.

Formula testad under kontroll av hudläkare
Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: extrakt av asksav, trollhasselvatten från ekologiska odlingar, extrakt av renad aphloïa.

Det koncentrat vi använder kommer från manna-asken från producenter i norra Sicilien som sköter skörden på gammalt traditionellt sätt. Asken börjar producera manna, som är en slags sav, efter sex år och fortsätter med detta under ett tjugotal år. Tappningen börjar i slutet av juni när bladen börjar förlora sin glans på grund av torkan. Saven framträder genom att man gör ett snitt i barken så den flyter ut längs stammen och kristalliseras långsamt i solen för att slutligen bli till manna. Den tappas för hand i spannar och torkas sedan i solen. På 50-talet höll produktionen av manna från mannaask på att försvinna. Genom att engagera oss i detta odlingsområde bidrar varumärket Yves Rocher till bevarandet av det traditionella sicilianska kunnandet och av landskapen.
79,00kr
image-38287

REF : 38287

Tub: 125 ml pris per 1 l:  632,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ