Stråla
Ögoncrème
Ögoncrème
Zooma produkten
oranger
7 VÄXTER – 9 PATENT
Yves Rochers forskare har baserat Elixir 7.9 på sju av växtrikets mesteffektiva ämnen – med totalt nio patent.
Ris 1 patent:Inositol från riskornets skal förskönar huden och boostar dess lyster.
Tarafrö 1 patent:Galaktoser från tarafrö stimulerar de funktioner som ger en fylligare, fastare hud.Aloe vera 1 patent:Polysackarider från aloe verans fruktkött stärker, återfuktar, ger näring och förbättrarhudens skydd.
Aphloia 1 patent:Naturligt utvunnet mangiferin har en skyddande effekt på både huden och cellerna.Sockerbeta 1 patent:Betain från sockerbeta skyddar cellerna mot yttre påfrestningar och motverkar uttorkning.
Äpple 3 patent:Oligosackarider slätar ut rynkor, boostar lystern och förfinar hudytan.
Havtorn 1 patent:Extrakt från kärnorna ökar förnyelsen av de ämnen som ger en fylligare, spänstigare hud.
yves rocher

Daisy Beauty nr 63 2014
Elixir 7.9

Ögoncrème

Youth Reactivating Eye Roll-on

En riktig pick-me-up för trötta ögon! Denna fräscha, energigivande gel har en omedelbart uppiggande effekt på ögonkonturen. Den uppfriskande känslan förstärks av de tre svalkande roll-on-kulorna. Ögongelen återaktiverar hudens energiproduktion vilket med tiden ger en påtaglig dämpning av påsar, linjer och mörka ringar. Blicken verkar yngre, piggare och mer alert, och huden strålar av liv och lyster. Appliceras varje morgon och kväll kring ögats kontur med lätta masserande rörelser.

Den aphloia som Yves Rocher använder skördas ute i naturen på Madagaskar runt staden Moramanga, öster om Antananarivo. Vår madagaskiska samarbetspartner är mycket mån om att bevara denna naturresurs och därför mycket noggrann med att plockarna får rätt utbildning. Skörden utförs till 80 % av kvinnor och sker enbart för hand och bara under oktober till april, under regnperioden, för att bladen lättare ska kunna återbildas. Bladen torkas innan de transporteras vidare. För att uppmuntra och och stödja arbetet deltar Yves Rocher i finansieringen av industriell utrustning. Syftet med detta är att göra det möjligt för vår samarbetspartner att lokalt kunna omvandla växterna till extrakt och på så sätt öka det mervärde som skapas på platsen.
269,00kr
image-70652

REF : 70652

Tub: 15 ml pris per 1 l:  17 933,33kr

Produkten är tillfälligt slut